Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2015
romantika

Rok Patrika - 20%
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika
Ukázky

Rok Patrika

189 Kč
151 Kč
Vášnivý sprosťák - 20%
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika
Ukázky

Vášnivý sprosťák

199 Kč
159 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
S elegancí ježka - 20%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika
Ukázky

S elegancí ježka

149 Kč
119 Kč
Rusovláska - 20%
Když Tereza přijde o práci asistentky, přemýšlí, kde vzít rychle peníze na živobytí. Její přítel fotograf odjel dělat reportáž do zahraničí, a ona si musí poradit sama. Proto se nechá zaměstnat jako domina, ...
romantika
Ukázky

Rusovláska

129 Kč
103 Kč
Druhý břeh
Sestry Hermína a Stefanie, které po revoluci uprchly z Francie, nacházejí po dlouhé a dobrodružné cestě Evropou nový domov v Čechách. Život na malém panství však komplikuje nenávist příbuzných.
romantika
Ukázky

Druhý břeh

189 Kč
Božský bastard - 20%
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
158 Kč
Ostrov lží - 20%
(1x)
Křehká a okouzlující Nataly jednoho dne dostane šanci splnit si své sny a žít v luxusu na soukromém ostrově, pokud bude souhlasit se sňatkem s bývalým, ne příliš pohledným kamarádem.
romantika
Ukázky

Ostrov lží

89 Kč
71 Kč
Příběh dnešní ženy - 20%
Partnerský rozchod již potkal nebo může potkat nejednoho z nás, patří k životu. Příběh dnešní ženy vypráví o tom, jak se s touto citově náročnou situací vyrovnává Irma, žena ve středním věku, matka dvou dětí.
romantika
Ukázky

Příběh dnešní ženy

95 Kč
76 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>