Nejprodávanější tituly - prosinec 2015
deskové, stolní

AZ Kvíz junior - 11%
(1x)
Hra je určena všem zvídavým a bystrým dětem. Princip hry vychází z oblíbené soutěže pro dospělé AZ kvíz. K vítězství je třeba kombinace znalostí a strategických schopností.
deskové, stolní

AZ Kvíz junior

320 Kč
284 Kč
Settlers: Zrod impéria
Settlers: Zrod impéria je vynikající karetní budovatelská strategie s půvabnou grafikou vycházející ze známé starší počítačové hry The Settlers.
deskové, stolní

Settlers: Zrod impéria

899 Kč
Dostihy & Sázky junior - 11%
Dětská varianta nejúspěšnější české hry Dostihy a sázky s přizpůsobenými pravidly pro děti.
deskové, stolní

Dostihy & Sázky junior

341 Kč
303 Kč
Kris Kros Travel - 11%
Dochází vám na cestách slova? Najděte si nová s cestovní verzí populární hry Kris Kros. Nepotřebujete k ní žádný herní plán a můžete se s ní zabavit i sami. Když ale přizvete kamarády, odkryjí se vám nekonečné možnosti kombinování.
deskové, stolní

Kris Kros Travel

116 Kč
103 Kč
Noe
Noe je pěkná rodinná karetní hra, ve které hráči pomáhají Noemovi naložit zvířátka na Archu, aby je mohl zachránit. Určeno pro 2 -5 hráčů ve věku +8 let. Délka hry 30 minut.
deskové, stolní

Noe

449 Kč
Osmisměrky Junior English, stolní hra
Nasměrujte své ratolesti k zálibě v cizích jazycích. S Osmisměrkami Junior English to půjde doslova hravě. Na barevných hracích plánech jsou pro nejmenší dítka připraveny obrázky, větší pak zvládnou ke kresbám přiřadit slova.
deskové, stolní

Osmisměrky Junior English, stolní hra

315 Kč
Člověče nezlob se - 11%
Legendární deskovka Človeče, nezlob se!, je jedinou hrou, při které je povoleno se vztekat. Může začít mírumilovným přesouváním figurek do domečku, ovšem při prvním vyhození panáčka ze hry se promění v adrenalinové soupeření o první místo.
deskové, stolní

Člověče nezlob se

143 Kč
127 Kč