Nejprodávanější tituly - prosinec 2015
medicína

Psychologie budoucnosti
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
medicína
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
Červená kniha - čtenářská edice
(2x)
Čtenářská edice populární Červené knihy, která obsahuje pouze text bez grafického doprovodu, který ovšem o to víc vyniká svou profétickou silou obraznosti a jazykové barevnosti.
medicína

Červená kniha - čtenářská edice

719 Kč
Abraham. Člověk a symbol
Společně s autory můžeme sledovat pohnutý osud Abrahama, člověka, který byl předurčen k tomu, aby se stal předzvěstí a symbolem všech utrpení a strádání, zkoušek a strastí, které postihly a stále postihují lidi jako jednotlivce a Židy jako kolektiv.
medicína

Abraham. Člověk a symbol

81 Kč
Roztroušená skleróza v praxi
Roztroušená skleróza je autoimunitní onemocnění centrálního nervového systému, které je stále opředeno mnoha mýty, a to přes velmi výrazný pokrok v poznání jeho patogeneze i obrovský pokrok v léčbě.
medicína
Ukázky

Roztroušená skleróza v praxi

110 Kč
Život je boj
Psychologický průvodce pro pacienty s rakovinou, pro jejich pečovatele a blízké. Je psána běžným jazykem a snaží se obsáhnout všechny aspekty života, se kterými se pacient a jeho blízcí v průběhu nemoci setkají.
medicína

Život je boj

359 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
Co jíst, když...
(1x)
S pomocí této knihy se budete cítiti lépe, zdravěji, mladší a vyzrajete na zdravotní potíže, které vás trápí!
medicína

Co jíst, když...

152 Kč
Dějiny medicíny
Dějiny medicíny Roye Portera jsou mimořádným dílem, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity.
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

1 347 Kč
Obrazy z nevědomí
Aktualizované vydání úspěšné publikace, která obsahuje kompletní informace o skupinových terapeutických procesech v autorčině ateliéru. Kamila Ženatá vytvořila ucelený systém práce s uzavřenými skupinami.
medicína

Obrazy z nevědomí

359 Kč
Ortopedie

Základní publikace v oboru, která je určena nejen ortopédům a protetikům, ale současně také lékařům oborů tematicky souvisejících, jako je např. traumatologie, všeobecná chirurgie, revmatologie, onkologie, dětské a dorostové lékařství. Kniha je zcela nezbytná rovněž pro lékaře a pracovníky v oblasti fyziatrie - léčebné rehabilitace. První vydání monografie bylo oceněno kromě jiného Cenou rektora UK, Cenou Hlávkova nadačního fondu i Cenou Grady. Druhé vydání monografie je doplněno o aktuální poznatky a trendy v celém oboru, zcela nově byla zařazena např. traumatologie. Čtenář v knize najde mnoho nových obrázků (nyní i barevných), fotografií a literárních pramenů. Publikace obsahuje téměř 1200 názorných kreseb, fotografií a rtg snímků a na 60 přehledných tabulek. Je to unikátní a komplexní přehled informací z celého spektra oboru ortopedie a traumatologie pohybového aparátu. Kniha je rozdělena do dvou celků, v první části knihy se nachází všeobecná část ortopedie a příbuzných oborů. Podává přehled o zánětlivých a degenerativních onemocněních, vrozených a systémových vadách, neuromuskulárních onemocněních, metabolických onemocněních se skeletálními projevy, o ortopedické onkologii a shrnuje problematiku postižení šlach a periferních nervů. Součástí je rovněž pojednání o rehabilitaci v ortopedii, styčných oblastech neurologie a neurochirurgie i o vyšetřovacích metodách. Následuje část speciální, která se podrobně věnuje jednotlivým topografickým lokalitám. Knihu uzavírá nově zařazená kapitola traumatologie, která obsahuje základy obecné i končetinové traumatologie.

medicína

Ortopedie

1 755 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 118 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>