Nejprodávanější tituly v roce 2024
medicína

Tak o co jde? - 11%
Proč máme tak často pocit, že se život nevyvíjí podle našich představ? Nový návod pro šťastný život podle renomovaného psychiatra.
medicína
Ukázky

Tak o co jde?

359 Kč
319 Kč
Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace - 11%
Autorka PhDr. Marja Volemanová, PhD., původem z Holandska, se zabývá problematikou přetrvávajících primárních reflexů již řadu let.
medicína

Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace

441 Kč
392 Kč
Mezi nebem a pacientem - 11%
(4x)
Při jeho práci jde o vteřiny. Během nich se musí rozhodnout, vytěsnit emoce a často si i sáhnout na dno. Lékař letecké záchranky Marek Dvořák takové situace zažívá denně a teď i vás vezme do světa, o kterém snil už jako malý kluk.
medicína

Mezi nebem a pacientem

350 Kč
311 Kč
Od fragmentace k integraci - 20%
Samotný název knihy Od fragmentace k integraci napovídá, jaký pohled má biosyntetická psychoterapie na trauma a jeho terapii.
medicína
Ukázky

Od fragmentace k integraci

269 Kč
215 Kč
Urgentní medicína - 11%
Urgentní medicína patří mezi mladší medicínské obory a v posledních letech se dynamicky rozvíjí. Zabývá se multidisciplinární problematikou diagnostiky, primárního ošetření a terapie náhle vzniklých stavů bezprostředního ohrožení života, ...
medicína

Urgentní medicína

1 980 Kč
1 760 Kč
Psychologie budoucnosti - 6%
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
medicína
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
358 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
medicína

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Základy klinické rehabilitace - 11%
Moderní učebnice Základy klinické rehabilitace přináší studentům lékařských fakult a studentům fyzioterapie bakalářského studia soubor základních poznatků z oboru rehabilitace, které jsou nezbytné pro základní seznámení se s tímto oborem.
medicína

Základy klinické rehabilitace

450 Kč
400 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
medicína

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Spoušťové body - 11%
Trpíte chronickými bolestmi? Operace a další invazivní techniky nejsou jediným řešením. Zbavte se chronické bolesti sami – kdykoliv a kdekoliv! Bolest je často přenesená z jiných oblastí těla, občas i velmi vzdálených místu, které právě bolí.
medicína

Spoušťové body

809 Kč
719 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 682 položek
1 2 3 .. 69 > >>