Nejprodávanější tituly - prosinec 2015
děti a mládež

Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
děti a mládež

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Posel - 6%
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
děti a mládež

Posel

338 Kč
318 Kč
Zábavné příběhy Čtyřlístku - 11%
Další, v pořadí už čtrnáctá souborná kniha Čtyřlístku, se jmenuje Zábavné příběhy Čtyřlístku a obsahuje čtrnáct příběhů.
děti a mládež

Zábavné příběhy Čtyřlístku

378 Kč
336 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
děti a mládež

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
děti a mládež

Barvy

203 Kč
180 Kč
Minecraft - Vydoluj maximum! - 11%
Druhé aktualizované vydání úspěšného bestselleru! Vytvoř si svůj vlastní svět! Minecraft je mnohem víc než jen hra: je to alternativní vesmír plný tvorby, dobrodružství, napětí, vášně a překvapení.
děti a mládež

Minecraft - Vydoluj maximum!

269 Kč
239 Kč
Příšerné příběhy z temného tunelu - 6%
(1x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
děti a mládež

Příšerné příběhy z temného tunelu

245 Kč
230 Kč
Amélie a duchové - 11%
(2x)
Dům na břehu Vltavy už vůbec není zapomenutý a tmavý. Žije v něm Markéta, která sní o tom, že bude zpěvačkou, a Amélie, která by se zpěvačkou také ráda stala, kdyby ovšem nebyla duch. Ale mohou duchové zpívat lidem? Mohou se duchové zamilovat?
děti a mládež

Amélie a duchové

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 216 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>