Nejprodávanější tituly - prosinec 2015
děti a mládež

Příšerné příběhy z Černé lodi - 6%
(8x)
Autor úspěšné knihy Příšerné příběhy strýce Montaguea přichází s další sbírkou strašidelných historek pro mladé i starší čtenáře. Tentokrát je vypravěčem mladý námořník, který se uprostřed bouřlivé noci objeví v málo navštěvované krčmě.
děti a mládež

Příšerné příběhy z Černé lodi

211 Kč
198 Kč
Kouzelná třída - 14%
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.
děti a mládež

Kouzelná třída

204 Kč
175 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
děti a mládež
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
děti a mládež

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

děti a mládež

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo - 11%
Pekelná komiksová hlína! Homer zaskočí za Homéra a pustí se do vyprávění řeckých bájí. Ukáže se, že mít bráchu je těžké... ať už je váš brácha Bart Simpson, nebo padoušský Levák Bob.
děti a mládež

Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo

269 Kč
239 Kč
Garfield 45: Garfield v čokoládě - 11%
Další nadílka garfieldovských stripů. Už je mu třicet pět let a možná mu přibylo pár kil a brad, ale důležité je, že mu neubylo humoru.
děti a mládež

Garfield 45: Garfield v čokoládě

89 Kč
79 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
děti a mládež
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Kluk v sukních - 6%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
děti a mládež

Kluk v sukních

202 Kč
190 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
děti a mládež
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 216 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>