Nejprodávanější tituly - prosinec 2015
romantika

Druhý břeh - 11%
Sestry Hermína a Stefanie, které po revoluci uprchly z Francie, nacházejí po dlouhé a dobrodružné cestě Evropou nový domov v Čechách. Život na malém panství však komplikuje nenávist příbuzných.
romantika

Druhý břeh

305 Kč
271 Kč
Marnivá sezona - 11%
Dávno neplatí, že na prahu padesátky má mít žena ambice už se jen v klidu dožít důchodu, hlídat výprodeje v supermarketech a starat se o vnoučata. A i kdyby ano, určitě se tím neřídí Hilda, hlavní hrdinka knihy Marnivá sezona.
romantika

Marnivá sezona

179 Kč
159 Kč
Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
Pro lásku ke koním - 11%
První kniha ze série Jinny z Finmory.
romantika

Pro lásku ke koním

169 Kč
150 Kč
Příručka špatné matky - 6%
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
romantika

Příručka špatné matky

219 Kč
206 Kč
Křižovatky žen - 11%
Společná publikace dvou úsměvných novel, jejichž hlavními hrdinkami jsou ženy. Ačkoli jejich problémy jsou zcela rozdílné, spojuje je odvaha a chuť nevzdávat se.
romantika

Křižovatky žen

89 Kč
79 Kč
Láska jako z filmu - 11%
Máte-li rády romantické komedie, připravte si popcorn, sedněte si na gauč a začtěte se!
romantika

Láska jako z filmu

242 Kč
215 Kč
Máma pro Veroniku - 11%
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
263 Kč
Moje anglická babička - 20%
(2x)
Osud postaví Češku Johanku, která se chce odstěhovat za svým anglickým manželem Peterem do malé anglické vísky Kingscott, před nelehké rozhodnutí – pokud půjde za hlasem svého srdce, zanechá v Praze milovanou osmdesátiletou babičku Marii.
romantika
Ukázky

Moje anglická babička

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>