Nejprodávanější knihy - březen 2015
cestování

Na kajaku z Prahy do Severního moře - 6%

Autor v červnu 2014 nasedl v Praze do kajaku a po šestnácti dnech a 881 tvrdě odpád lovaných kilometrech přistál u majáku Kugelbake v Severním moři.

cestování
Ukázky

Na kajaku z Prahy do Severního moře

168 Kč
158 Kč
Pašeráckou stezkou z Tibetu - 11%
Autorka popisuje svou dobrodružnou cestu, která spojovala Tibet s Nepálem. Stezka vede v národním parku na čínské straně přes sedlo Nangpa La nedaleko Everestu. Informace o tomto přechodu nejsou, mapy také ne.
cestování

Pašeráckou stezkou z Tibetu

206 Kč
183 Kč
Na sever od Prahy - 11%
Průvodce se zaměřuje na nejvýznamnější přírodní i historické památky. Výlety jsou navrženy tak, aby začínaly i končily ve větším městě s možností hromadné dopravy i občerstvení, možnost občerstvit se nechybí ani v terénu.
cestování

Na sever od Prahy

71 Kč
63 Kč
Marocké království - 10%
(1x)
Stručný přehled dějin včetně chronologického výčtu nejdůležitějších historických dat do roku 2015, informace o historických městech, o architektonických památkách, o přírodě a marockém horpodářství.
cestování

Marocké království

59 Kč
53 Kč
Všechny moje Ameriky - 20%
Reportáže z atraktivních míst San Franciska, Los Angeles, San Diega, Orange County a dalších střídají příběhy českých osobností.
cestování

Všechny moje Ameriky

200 Kč
160 Kč
Neznámé Čechy 6.díl - 11%

Šestý díl Neznámých Čech je věnován východním Čechám, tedy krajině Hradecka, Pardubicka, Chrudimska, Jizerských hor, Železných hor a Vysočiny.

cestování

Neznámé Čechy 6.díl

314 Kč
279 Kč
Tajemné stezky - Kouzelným pomezím Lužických hor - 11%
Buďte vítáni na procházce Kouzelným pomezím Lužických hor, nádherným přírodním koutem ohraničeným Jěštědským hřbetem na východě, Žitavskými horami na severu, malebnou říčkou Ploučnicí na jihu a rozervanými skalami Českosaského Švýcarska na západě.
cestování

Tajemné stezky - Kouzelným pomezím Lužických hor

296 Kč
263 Kč
Tajemné stezky - Podkrkonoší /2.vyd./ - 11%
Kniha Podkrkonoší povede čtenáře půvabným krajem mezi řekami Jizerou a Úpou, navštívíme města Semily, Jilemnici, Hostinné, Starou i Novou Paku, Dvůr Králové, Lázně Bělohrad, Jaroměř a mnohá další.
cestování

Tajemné stezky - Podkrkonoší /2.vyd./

296 Kč
263 Kč
Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor - 11%
(1x)
Nechte se provést Krajinou Jizerských hor – kouskem země s nádhernou přírodou, bohatou historií, krajem pověstí, legend i reálných příběhů místních lidí a lidiček …
cestování

Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor

296 Kč
263 Kč
Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy
(3x)
Literární průvodce po krajích helvetského kříže.
cestování

Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy

149 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 47 položek
1 2 3 .. 5 > >>