Nejprodávanější knihy - březen 2015
dům a zahrada

Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
dům a zahrada
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 14%
Ve druhém vydání se zaměřil autor na aktualizaci a novinky ve výživě, hnojení a ošetřování révy vinné, uvádí nové odrůdy zapsané ve Státní odrůdové Knize ČR.
dům a zahrada

Pěstujeme révu vinnou

176 Kč
151 Kč
Biozahrada - Praktická příručka - 11%
Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života.
dům a zahrada

Biozahrada - Praktická příručka

179 Kč
159 Kč
Štěkání - 11%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
dům a zahrada

Štěkání

152 Kč
135 Kč
Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku - 11%
(5x)
Objevte s námi EKOZAHRADU – nový pohled na zahradničení a pěstitelství – a vytvořte si pro sebe a svou rodinu svůj vlastní ráj.
dům a zahrada
Ukázky

Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku

629 Kč
559 Kč
Barf - Otázky a odpovědi - 11%
V nové knize o barfování odpovídá Kateřina Novosádová na dotazy, které jí kladou účastníci jejích seminářů o krmení přirozenou stravou.
dům a zahrada

Barf - Otázky a odpovědi

269 Kč
239 Kč
Border kolie - 11%
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
dům a zahrada

Border kolie

629 Kč
559 Kč
Bylinková zahrádka - 11%
Autor, zkušený zahradník, se s vámi podělí o všechny zkušenosti, které pěstováním bylinek získal. Dozvíte se vše o přípravě půdy, minerálních a organických hnojivech, úpravě záhonu, zalévání, nákupu semen či sadby a o každodenní péči o rostliny.
dům a zahrada

Bylinková zahrádka

359 Kč
319 Kč
Přírodní léčba pro psy a kočky  A - Z - 11%

Přírodní léčba pro psy a kočky A-Z je snadno použitelný průvodce pro domácí péči o zvířata.

dům a zahrada

Přírodní léčba pro psy a kočky A - Z

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>