Nejprodávanější tituly - březen 2015
náboženství a myšlení

U mne je vždy otevřeno - Papež František - 20%
Rozhovor, který na podzim 2013 vedl s papežem Františkem jeho spolubratr a redaktor známého italského čtrnáctideníku Civilta Cattolica P. Antonio Spadaro SJ.
náboženství a myšlení
Ukázky

U mne je vždy otevřeno - Papež František

110 Kč
88 Kč
Duch a jsoucno - 11%
Předložená studie zkoumá Hegelovy výklady Aristotelovy psychologie a metafyziky ducha (nús), jež jsou rozvinuty v jeho přednáškách o dějinách filosofie.
náboženství a myšlení

Duch a jsoucno

160 Kč
142 Kč
Evangelii gaudium - 11%
Apoštolská exhortace papeže Františka, při níž vycházel ze závěrečných propozicí loňského synodu o nové evangelizaci. Exhortace se vyznačuje velmi přístupnou a čtivou formou a nese se v téměř důvěrném tónu.
náboženství a myšlení
Ukázky

Evangelii gaudium

107 Kč
95 Kč
Fenomenologické spisy III/1 - 11%
První svazek třetího dílu Fenomenologických spisů zahrnuje nepublikované rukopisy z let 1939–1945, v nichž Patočka dále rozvíjí svou koncepci fenomenologie z konce 30. let.
náboženství a myšlení

Fenomenologické spisy III/1

358 Kč
318 Kč
Metafyzické příběhy - komplet - 11%
Metafyzické příběhy jsou výmluvným svědectvím, že Eduard Tomáš je nejen znalcem, učitelem a praktikem jógové filozofie, ale i neméně zdatným a úspěšným beletristou. Tomášovy příběhy překvapují svižností, vyvážeností stylu a bohatým dějem.
náboženství a myšlení

Metafyzické příběhy - komplet

711 Kč
632 Kč
Mezi mořem a řekou - 11%
Oblíbená sympatická postava sázavského světce k sobě stále přitahuje zájem české společnosti, věřící i nevěřící. Svatý Prokop je v chápání českého člověka přímo vzorem svatosti.
náboženství a myšlení

Mezi mořem a řekou

152 Kč
135 Kč
Požehnáni ohněm - 11%
Kniha je sbírkou čtyřiceti životních příběhů lidí z různých dob a různých národností, kteří přímo anebo jen volně patří do tradice unitářství.
náboženství a myšlení

Požehnáni ohněm

233 Kč
207 Kč
Psaní na hladině vody - 11%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
náboženství a myšlení

Psaní na hladině vody

252 Kč
224 Kč
Dvanáct zastavení - 6%
Paměti břevnovského opata Anastáze Opaska (1913-1999), kněze, básníka, duchovního průvodce mnoha osobností česká kultury a jedné z nejvýznamnějších osobností české katolické církve druhé poloviny 20. století.
náboženství a myšlení

Dvanáct zastavení

279 Kč
262 Kč
Krátké věčného spasení upamatování - 11%
Jezuitský misionář Antonín Koniáš vystupuje v obecném povědomí české společnosti jako notoricky známý hubitel knih a pronásledovatel svobody vyznání a myšlení.
náboženství a myšlení

Krátké věčného spasení upamatování

221 Kč
197 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>