Nejprodávanější tituly - březen 2015
umění a architektura

Ma vie - 20%

Nahlédněme do malířovy duše jeho vlastníma očima a nechme se okouzlit… Chagall celý svůj život vyprávěl příběhy, příběhy svého života, příběhy zaniklého světa, příběhy svých radostí, ale i obav a smutku…

umění a architektura
Ukázky

Ma vie

127 Kč
102 Kč
To je M. Sasek - 11%
(1x)
Unikátní kniha – katalog přibližující život a dílo „nejslavnějšího českého emigranta“ Miroslava Šaška mixem dobových dokumentů, obrazů, skic a ilustrací. S texty Martina Salisburyho, Olgy Černé a Pavla Ryšky.
umění a architektura

To je M. Sasek

269 Kč
239 Kč
Umělec, vila a bazén - 11%
Publikace „Umělec, vila a bazén“ je vyvrcholením projektu Nad čarou, který si klade za cíl reflektovat stávající situaci uměleckého světa, vzbudit diskuzi o významu vzdělávání v umění, jeho dopady a důležitost v životě umělce.
umění a architektura
Ukázky

Umělec, vila a bazén

801 Kč
712 Kč
Atmosféry - 11%
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
umění a architektura

Atmosféry

359 Kč
319 Kč
Souostroví Rusko - 11%
V knize autor ukazuje prostřednictvím sedmnácti monografických portrétů přibližujících vybrané ikony postsovětské kultury, co podstatného se děje v současném ruském umění a jeho provozu.
umění a architektura

Souostroví Rusko

266 Kč
237 Kč
Antonín Martin Lublinský - 11%
Osobnost olomouckého malíře Antonína Martina Lublinského je dnes již definitivně spojena s počátky barokní výtvarné kultury na Moravě. Tato práce je pokusem o rekonstrukci životního příběhu umělce.
umění a architektura

Antonín Martin Lublinský

369 Kč
328 Kč