Nejprodávanější tituly - březen 2015
Česká republika

Na sever od Prahy - 11%
Průvodce se zaměřuje na nejvýznamnější přírodní i historické památky. Výlety jsou navrženy tak, aby začínaly i končily ve větším městě s možností hromadné dopravy i občerstvení, možnost občerstvit se nechybí ani v terénu.
Česká republika

Na sever od Prahy

71 Kč
63 Kč
Neznámé Čechy 6.díl - 11%

Šestý díl Neznámých Čech je věnován východním Čechám, tedy krajině Hradecka, Pardubicka, Chrudimska, Jizerských hor, Železných hor a Vysočiny.

Česká republika

Neznámé Čechy 6.díl

314 Kč
279 Kč
Tajemné stezky - Kouzelným pomezím Lužických hor - 11%
Buďte vítáni na procházce Kouzelným pomezím Lužických hor, nádherným přírodním koutem ohraničeným Jěštědským hřbetem na východě, Žitavskými horami na severu, malebnou říčkou Ploučnicí na jihu a rozervanými skalami Českosaského Švýcarska na západě.
Česká republika

Tajemné stezky - Kouzelným pomezím Lužických hor

296 Kč
263 Kč
Tajemné stezky - Podkrkonoší /2.vyd./ - 11%
Kniha Podkrkonoší povede čtenáře půvabným krajem mezi řekami Jizerou a Úpou, navštívíme města Semily, Jilemnici, Hostinné, Starou i Novou Paku, Dvůr Králové, Lázně Bělohrad, Jaroměř a mnohá další.
Česká republika

Tajemné stezky - Podkrkonoší /2.vyd./

296 Kč
263 Kč
Smírčí kříže - 20%
Audiokniha obsahuje vyprávění o kamenech, na které občas narazíme při našich vycházkách a nevíme, proč tam jsou, co znamenají - smírčí kříže. Autor Vladimír Preclík. Čtou Radovan Lukavský, Josef Kemr, Rudolf Hrušínský.
Česká republika
Ukázky

Smírčí kříže

99 Kč
79 Kč
Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor - 11%
(1x)
Nechte se provést Krajinou Jizerských hor – kouskem země s nádhernou přírodou, bohatou historií, krajem pověstí, legend i reálných příběhů místních lidí a lidiček …
Česká republika

Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor

296 Kč
263 Kč
Hrady, zámky a tvrze na starých pohlednicích I. - 11%
(1x)
Jedná se o již 41. svazek oblíbené edice knih „na starých pohlednicích“, zároveň také o 1. díl edice „o hradech, zámcích a tvrzích“. V knize je vyobrazeno bezmála 380 různých objektů prostřednictvím více než 820 historických pohlednic.
Česká republika

Hrady, zámky a tvrze na starých pohlednicích I.

621 Kč
552 Kč
Na břehu Blanice... - 11%
Její autorka v knize popisuje historii mlýnů, vesnic a městečka na březích dolního toku řeky Blanice, konkrétně od soutoku Blanice s Otavou u Putimi proti proudu řeky přes Heřmaň, Maletice, Myšenec, Protivín až k Milenovicím.
Česká republika

Na břehu Blanice...

225 Kč
200 Kč
Hory a kopce opředené tajemstvím - 11%
Tato kniha není jen průvodce na cestě k záhadným místům minulosti, ale především čtení plné informací i inspirací pro výletní trasy.
Česká republika

Hory a kopce opředené tajemstvím

251 Kč
223 Kč
Mosty a lávky Olomouckého kraje - 11%
Třicetistránková publikace uvádí sto dvacet snímků objektů zajímavých svou konstrukcí, barvou, umístěním, historií nebo výzdobou a průběhem stavby.
Česká republika

Mosty a lávky Olomouckého kraje

80 Kč
71 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>