Nejprodávanější tituly - březen 2015
hudba

Příběhy písní 3
První dvě části trilogie Příběhy písní vyšly v letech 2009 a 2011. Také ve třetím díle se Michal Bystrov vydává po stopách skladeb, na jejichž původní smysl, osudy či autory se dávno zapomnělo.
hudba

Příběhy písní 3

315 Kč
Eponym
Eponym se jmenuje koktejl, umíchaný principálem a hudebníkem Vlastimilem Třešňákem. Smíchal tři netradiční ženské hlasy (Martina Menšíková, Natálie Řehořová a Pavla Stránská) a přimixoval extrakt prvotřídních, převážně jazzových muzikantů.
hudba

Eponym

261 Kč
Lůzr frendly
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.
hudba

Lůzr frendly

225 Kč
Dotknout se světa/To touch the world
(1x)
Dvojjazyčná – česko-anglická – publikace pojednává základní styly české hudební alternativy: rock + punk; folk; hip hop + reggae; rompop. Každá kapitola obsahuje úvodní cca 10stránkový text a přibližně 15 nejvýznamnějších písňových textů.
hudba

Dotknout se světa/To touch the world

180 Kč
Výtvarné umění a hudba
Předkládaná kniha - v současnosti u nás jediná tohoto zaměření - je bohatě vybavena barevnými reprodukcemi výtvarných děl a notovými příklady. Její nezbytnou součástí je CD se zvukovými ukázkami a digitální variantou obrazových ukázek v textu.
hudba

Výtvarné umění a hudba

387 Kč
Příběhy písní 2
Michal Bystrov se v druhém dílu knihy vydává po stopách dalších skladeb, na jejichž původní smysl, osudy či autory se dávno zapomnělo.
hudba

Příběhy písní 2

255 Kč
Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
hudba

Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina

449 Kč
Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
O smrti i vesele
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
Koh-i-noor atd.
Druhé album Vlastimila Třešňáka vyšlo v roce 1983 ve Švédsku zásluhou vydavatelství Jiřího Pallase Šafrán ´78. Reedice vzácné a nedostupné nahrávky je v novém vydání doplněna o pět písní.
hudba

Koh-i-noor atd.

225 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>