Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2015
detektivky

Studie v šarlatové
V této knize se setkává poprvé dr. Watson se Sherlockem Holmesem. Poznávají se, stěhují se do Baker street 221b a řeší spolu první velmi složitý případ, který má záhadnou minulost.
detektivky

Studie v šarlatové

224 Kč
Bohové Gothamu
Historická detektivka odehrávající se v New Yorku poloviny 19. století ukazuje kromě brutálního zločinu také atmosféru a politickou situaci doby, problémy přelidněného města i počátky místního policejního sboru.
detektivky

Bohové Gothamu

179 Kč
Hypnotizér
(10x)
Za pseudonymem Lars Kepler se skrývají manželé, renomovaní a úspěšní švédští spisovatelé Alexandra Coelho Ahndorilová (1966) a Alexander Ahndoril (1967). Své síly spojili s cílem napsat originální kriminální román, sérii knih, které přinesou nové prvky do
detektivky

Hypnotizér

314 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
detektivky

Netopýr

296 Kč
Hluboký spánek

Phillip Marlowe je sarkastický soukromý detektiv se slabostí pro whiskey, cigarety a krásné ženy. První z případů, který máme tu čest s ním sledovat, jej zavede do nočního podsvětí mezi vrahy, zkažené zbohatlíky a jiné pochybné existence. Čte T. Hanák.

detektivky

Hluboký spánek

339 Kč