Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2015
česká

Studie v šarlatové - 11%
V této knize se setkává poprvé dr. Watson se Sherlockem Holmesem. Poznávají se, stěhují se do Baker street 221b a řeší spolu první velmi složitý případ, který má záhadnou minulost.
česká

Studie v šarlatové

224 Kč
199 Kč
Chatrč - 11%
(1x)
Během rodinného výletu je unesena nejmladší dcera Mackenzieho Allena Phillipse. Konec všem nadějím přinese nález jejích zakrvácených šatů, který vede k závěru, že ji zabil dosud nedopadený sériový vrah malých děvčátek.
česká

Chatrč

341 Kč
303 Kč
Tracyho tygr - 11%
(2x)
Půvabný příběh Thomase Tracyho, newyorského mladíka, ke kterému se jednoho dne připojí jako stálý společník tygr, na něhož mladík už od dětství čeká, aby v něm probudil lásku k dívce Lauře a naučil ho dalším důležitým věcem.
česká

Tracyho tygr

314 Kč
279 Kč
Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi - 11%
Strhující erotický román o temných touhách v každém z nás… Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty.
česká

Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi

359 Kč
319 Kč
Hra o trůny - 11%
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.
česká

Hra o trůny

449 Kč
399 Kč
Ivo Vodseďálek - 11%
Součástí CD je doprovodný text Michaela Špirita.
česká

Ivo Vodseďálek

179 Kč
159 Kč
Nebezpečné známosti - 11%
(2x)
Moderní zpracování podle nového překladu světoznáméh příběhu o lásce a krutých milostných intrikách ve výpravné dramatizaci s Vilmou Cibulkovou, Jiřím Dvořákem, Klárou Issovou, Janem Medunou, Kristýnou Frejovou a Igorem Barešem.
česká

Nebezpečné známosti

314 Kč
279 Kč
Poslední aristokratka - 11%
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.
česká

Poslední aristokratka

242 Kč
215 Kč
Živočichopis - 11%
Jestliže patříte mezi fanoušky Macha a Šebestové a jejich utrženého sluchátka, nesmí vám chybět ani naše pohádkové příběhy Miloše Macourka v neopakovatelném podání Petra Nárožného.
česká

Živočichopis

224 Kč
199 Kč
Za barevným sklem - 6%
(1x)
Příběh dospívání výrazného umělce, zasazený do kouzelné atmosféry starých Dejvic a Hanspaulky. Čtou Ondřej Vetchý a Ivan Hlas.
S autorovou hudbou a písničkami (Pod oknem, Franceska, Všechno bude krásný, Miláčku, vrať se!) Režie Dimitrij Dudík.
česká

Za barevným sklem

198 Kč
186 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 50 položek
1 2 3 .. 5 > >>