Nejprodávanější hudba - březen 2015

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
Eponym
Eponym se jmenuje koktejl, umíchaný principálem a hudebníkem Vlastimilem Třešňákem. Smíchal tři netradiční ženské hlasy (Martina Menšíková, Natálie Řehořová a Pavla Stránská) a přimixoval extrakt prvotřídních, převážně jazzových muzikantů.

Eponym

261 Kč
Ježkárny
"ísničkář Mirek Paleček si v roce svých nadcházejících sedmdesátin splnil sen! Po desítkách let obdivu a koncertního hraní natočil patnáct písní z repertoáru Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha.

Ježkárny

296 Kč
Lůzr frendly
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.

Lůzr frendly

225 Kč
Průlet Vesmírem
Všichni jsme přišli z hvězd. Každý má na nebi svoji hvězdu, a proto, když je nám smutno, díváme se na oblohu, a říkáme si: „Já chci už jít domů,” nebo „tam je můj domov.”

Průlet Vesmírem

351 Kč
Zahrada soch
Multižánrová hudba Tomáše Reindla na poezii Ireny Žantovské ze stejnojmenného divadelního představení.

Zahrada soch

179 Kč
Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Alter ego
Letošní jarní album Vlastimila Třešňáka Alter ego nabízí posluchačům jedenáct nových písní.

Alter ego

225 Kč
Koh-i-noor atd.
Druhé album Vlastimila Třešňáka vyšlo v roce 1983 ve Švédsku zásluhou vydavatelství Jiřího Pallase Šafrán ´78. Reedice vzácné a nedostupné nahrávky je v novém vydání doplněna o pět písní.

Koh-i-noor atd.

225 Kč
Řekni ďáblovi ne
Dnes už jde o klasickou nahrávku českého undergroundu 70. let - a přesto je toto vydání na CD vůbec poprvé přepsáno přímo z originálního pásu Robina Hájka a obsahuje všech šestnáct písní natočených v Praze dne 2. května 1978.

Řekni ďáblovi ne

270 Kč