Nejprodávanější tituly - březen 2015
hobby

Moje hrady a zámky - 11%
(1x)

V knize, která má formu deníku, čekají na děti základní informace, ale hlavně velké množství neotřelých úkolů, které jim pomohou vytvářet si kladný vztah k jednotlivým památkám, ale i k historii jako takové.

hobby
Ukázky

Moje hrady a zámky

224 Kč
199 Kč
Průvodce fotografa - Strobist info - 11%
Nedaří se vám práce s blesky ani ve studiu natož venku? Potřebujete věci spíše vidět než o nich pořád dokola číst? Dustin Diaz vám ukáže jak na to.
hobby

Průvodce fotografa - Strobist info

234 Kč
208 Kč
Celoroční plánovací kuchařka - 11%
(1x)
Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání.
hobby

Celoroční plánovací kuchařka

441 Kč
392 Kč
Creative Šperk 01/2013 - 20%
První číslo publikace Creative Šperk s dvaceti projekty na výrobu šperků z různých materiálů a rozličnými technikami.
hobby

Creative Šperk 01/2013

69 Kč
55 Kč
Člověče nezlob se - 11%
Legendární deskovka Človeče, nezlob se!, je jedinou hrou, při které je povoleno se vztekat. Může začít mírumilovným přesouváním figurek do domečku, ovšem při prvním vyhození panáčka ze hry se promění v adrenalinové soupeření o první místo.
hobby

Člověče nezlob se

143 Kč
127 Kč
Choroby a škůdci orchidejí
V této užitečné příručce jsou popsány nejčastěji pěstované druhy orchidejí a jejich konkrétní nároky, autorky se ale podrobně zaměřují na symptomy, které se mohou vyskytnout při nedostatečné výživě, nevhodném způsobu pěstování, po napadení škůdci.
hobby

Choroby a škůdci orchidejí

80 Kč
Jak naučit psa, aby netáhl na vodítku - 11%
Škube váš pes každou chvíli za vodítko, vleče vás na procházce za sebou směrem, kterým chce on, a nikoli vy? Z venčení je nepříjemná povinnost a pomyšlení na hezké vycházky přichází vniveč kvůli neustálému táhnutí? Pak byste si měli přečíst tuto knihu.
hobby

Jak naučit psa, aby netáhl na vodítku

269 Kč
239 Kč
Pouliční fotografie - 11%
Publikace je základním průvodcem pro každého, kdo by se chtěl věnovat pouliční (street) fotografii. Na rozdíl od jiných knih o fotografování, se tato více zabývá i chováním fotografa.
hobby

Pouliční fotografie

242 Kč
215 Kč
Umíme si vytvořit domov? - 11%
(2x)

Kniha známého autora o tom, jak si vytvářet domov, o vztazích smyslového a duchovního světa, o meditaci i vztazích mezi rodiči a dětmi. Knihu doprovázejí fotografie Hany Rysové.

hobby

Umíme si vytvořit domov?

250 Kč
222 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
hobby
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>