Nejprodávanější tituly - březen 2015
hobby

Běhání - 20%
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
hobby
Ukázky

Běhání

169 Kč
135 Kč
ZOOM - Príbehy fotografií - 11%
V publikácii ZOOM fotografa Filipa Kuliseva nájdete zážitky z ciest, ako aj unikátny pohľad do zákulisia jeho práce. Na 216 stranách objavíte, že za každou fotografiou sa skrýva jedinečný príbeh.
hobby

ZOOM - Príbehy fotografií

629 Kč
559 Kč
Extrémní expozice - 11%
Zkušený autor ve své fotografické příručce vysvětlí, jak zmrazit i ten nejrychlejší pohyb, nebo malovat světlem během dlouhých expozic.
hobby

Extrémní expozice

314 Kč
279 Kč
Mosty a lávky Olomouckého kraje - 11%
Třicetistránková publikace uvádí sto dvacet snímků objektů zajímavých svou konstrukcí, barvou, umístěním, historií nebo výzdobou a průběhem stavby.
hobby

Mosty a lávky Olomouckého kraje

80 Kč
71 Kč
Drátované šperky III - 20%
Tato kniha se zaměřuje na méně tradiční způsoby výroby šperků. Její snahou je dodat všem odvahu k vytváření nejen drátovaných, ale i tepaných, žíhaných a letovaných šperků a to vše v domácích podmínkách s běžně dostupnými materiály a pomůckami.
hobby
Ukázky

Drátované šperky III

254 Kč
203 Kč
Fimo - 20%
Publikace, která přináší ucelený přehled o základních technikách práce s polymerovou hmotou (FIMO atd.) speciálně se zaměřující na výrobu korálků a šperků.
hobby
Ukázky

Fimo

246 Kč
197 Kč
Jak se zlepšit v golfu
Kniha o tom, jak zdokonalit golfovou hru a dosáhnout lepších výsledků.
hobby

Jak se zlepšit v golfu

89 Kč
Drátované šperky II. - 20%
Tato kniha je opravdu originální. Obsahuje totiž nejen konkrétní návody k výrobě krásných náhrdelníků, náušnic, prstenů i broží, ale najdete v ní velmi podrobné popisy výroby jednotlivých drobných částí šperku, bez nichž se při tomto tvoření neobejdete.
hobby
Ukázky

Drátované šperky II.

254 Kč
203 Kč
Kumihimo - 20%
Kumihimo je asi více než 1500 let stará japonská technika používaná k vytváření plochých, oblých nebo dutých šňů, většinou ozdobného charakteru, která si u nás získává stále více zájemců a tato technika se také začíná vyučovat ve výtvarných kurzech.
hobby
Ukázky

Kumihimo

118 Kč
94 Kč
Drátované šperky - 20%
Další díl edice Šikovné ruce přináší kolekci unikátních rukodělných šperků, vyrobených drátenickými technikami. Jsou nejen velmi elegantní a originální, ale skvěle zapadají i do současných módních trendů.
hobby
Ukázky

Drátované šperky

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>