Nejprodávanější e-knihy - březen 2015
ostatní

Ma vie - 20%

Nahlédněme do malířovy duše jeho vlastníma očima a nechme se okouzlit… Chagall celý svůj život vyprávěl příběhy, příběhy svého života, příběhy zaniklého světa, příběhy svých radostí, ale i obav a smutku…

ostatní
Ukázky

Ma vie

127 Kč
102 Kč
Padrino Krejčíř – Afričan - 20%
(3x)
Přííběh o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi v Jihoafrické republice.
ostatní
Ukázky

Padrino Krejčíř – Afričan

199 Kč
159 Kč
Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
ostatní
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Srí Lanka,  Maledivy - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Srí Lanky a Malediv pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
ostatní
Ukázky

Srí Lanka, Maledivy

100 Kč
80 Kč
Ukaž, co děláš! - 20%
(1x)
Praktický návod jak sdílet tvořivost s celým světem...
ostatní
Ukázky

Ukaž, co děláš!

239 Kč
191 Kč
Václav Havel - 20%
(2x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.
ostatní
Ukázky

Václav Havel

245 Kč
196 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
ostatní
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
ostatní
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Dobrovolníkem v Africe - 20%
(2x)
Kniha Dobrovolníkem v Africe vznikla jako přepis deníků dobrovolníka, který se vydal na humanitární mise pomáhat s adopcí na dálku a s projekty o. s. Bez mámy. Deníky převážně vykreslují aktivity a pocity dobrovolníka na zahraniční misi.
ostatní
Ukázky

Dobrovolníkem v Africe

60 Kč
48 Kč
Dopis Cyranovi - 20%
Zuzana Maléřová nás hned úvodním textem, nazvaným Dopis Cyranovi, přivítá ve světě své knihy, plné ojedinělých dopisů. Jedny nazvala „cyranovskými“, neboli „dopisy v zastoupení“, těmi druhými jsou dopisy svým blízkým - nikdy neodeslané.
ostatní
Ukázky

Dopis Cyranovi

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 113 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>