Nejprodávanější e-knihy - březen 2015
cestování

Florencie - 20%
Mapa Florencie. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
cestování
Ukázky

Florencie

129 Kč
103 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Srí Lanka,  Maledivy - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Srí Lanky a Malediv pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
cestování
Ukázky

Srí Lanka, Maledivy

100 Kč
80 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestování
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Ultreia - 20%
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

cestování
Ukázky

Ultreia

320 Kč
256 Kč
Plavby „sebevrahů“ - 20%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše. Soubor velikosti 25.8Mb.
cestování
Ukázky

Plavby „sebevrahů“

189 Kč
151 Kč
Bore bejvi - 20%
(1x)
Autostopem za polárním kruhem po švédské a finské tundře, norských fjordech a Lofotských ostrovech. Dobrodružství není třeba vyhledávat, přijde samo, když vyrazíte i bez peněz a s minimálním vybavením.
cestování
Ukázky

Bore bejvi

149 Kč
119 Kč
Amsterdam - 20%
Vyčerpávající přehled amsterdamských zajímavostí: výtvarné galerie, magické kanály, zahrady a parky. Kam za zážitky: projeďte se po městě na kole a večer zajděte do baru. Poznejte duši Amsterdamu: holandští mistři a všudypřítomné tulipány.
cestování
Ukázky

Amsterdam

129 Kč
103 Kč
Cesta s ayahuaskou - 20%
(1x)
Osobitým jazykem napsaný cestopis z míst, kde je průvodcem droga, o které každý slyšel, ale jen málokdo ji zkusil.
cestování
Ukázky

Cesta s ayahuaskou

129 Kč
103 Kč
Irsko - 20%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
cestování
Ukázky

Irsko

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>