Nejprodávanější tituly - březen 2015
beletrie

Švábi - 11%
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky
beletrie

Švábi

449 Kč
399 Kč
Úsměvy smutných mužů - 6%
(17x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

beletrie
Ukázky

Úsměvy smutných mužů

203 Kč
191 Kč
Sára. Kniha první - 6%
(6x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak.
beletrie

Sára. Kniha první

195 Kč
183 Kč
Dopis Cyranovi - 11%
Zuzana Maléřová nás hned úvodním textem, nazvaným Dopis Cyranovi, přivítá ve světě své knihy, plné ojedinělých dopisů. Jedny nazvala „cyranovskými“, neboli „dopisy v zastoupení“, těmi druhými jsou dopisy svým blízkým - nikdy neodeslané.
beletrie

Dopis Cyranovi

224 Kč
199 Kč
Gerron - 6%
Životní příběh slavného německého herce a režiséra židovského původu, který byl nacisty transportován do terezínského ghetta. Zde má natočit propagandistický film ukazující šťastný život Židů v tomto městě. Zvítězí touha žít, nebo svědomí?
beletrie
Ukázky

Gerron

314 Kč
295 Kč
Jedna trefa stačí
V roce 2007 vytvořil jednadvacetiletý David Karp jednoduchý blogovací systém a nazval ho Tumblr. Prostě ho to tak napadlo. O pět let později se Tumblr stal jednou z deseti nejnavštěvovanějších webových stránek na světě, využívalo ho 170 milionů lidí.
beletrie

Jedna trefa stačí

53 Kč
Případy inspektora Rádla - 11%
(5x)

Výjimečné příběhy z první republiky, které nabízí unikátní pohled na práci tehdejší tajné služby. Nejzdařilejší česká špionážní próza posledních 20 let!

beletrie

Případy inspektora Rádla

269 Kč
239 Kč
Nevěra - 6%
(4x)
Příběh ženy, která cítí, že jí v manželství cosi chybí, a pokusí se změnit svůj život. "Lepší je nežít nežli nemilovat..."
beletrie
Ukázky

Nevěra

211 Kč
198 Kč
Inferno /anglicky/ - 75%
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.
beletrie

Inferno /anglicky/

399 Kč
99 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
beletrie
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>