Nejprodávanější e-knihy - březen 2015

Jednooký král Václav I
(3x)
Druhá část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů začíná v době Václavova dětství, kdy Přemysl I. Historický román.
Ukázky

Jednooký král Václav I

299 Kč
Netopýr
(25x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
Ukázky

Netopýr

299 Kč
Písečný muž
(19x)
Čtvrtý krimi román série s komisařem Joonou Linnou. Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu.
Ukázky

Písečný muž

249 Kč
Švábi
(30x)
V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. V Oslu na ministerstvu zahraničí vypuká panika...
Ukázky

Švábi

339 Kč
Temná tajemství
(7x)
Temná tajemství je inteligentní a strhující příběh, který se čte jedním dechem. Michael Hjorth a Hans Rosenfeldt píší jistou rukou a autoritativním tónem. Připravte se na výjimečný zážitek!
Ukázky

Temná tajemství

229 Kč
Dokonalý život
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
Existence
(1x)
Svět roku 2048. Telefony jsou zabudované přímo v implantovaných čipech a ovládané ťukáním zubů o sebe. Inteligentní aiwarové brýle zobrazují svět, překrytý vrstvami virtuální reality. Rozpoznají a pojmenují každou osobu a prozradí o ní všechno...
Ukázky

Existence

249 Kč
Vodní andělé
(3x)
Inspektorka Malin Forsová je hvězda policejního sboru. Paličatá, intuitivní, schopná a inteligentní. Posedlá. Neustále na útěku sama před sebou, neustále pohlcená prací.
Ukázky

Vodní andělé

189 Kč
Atlasova vzpoura
(14x)
Rozsáhlý, vlivný a kontroverzní román Ayn Randové vyšel poprvé v roce 1957 a dodneška je její nejproslulejší a nejprodávanější knihou.
Ukázky

Atlasova vzpoura

698 Kč
Bílá lvice
(7x)

Třetí díl série případů komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

Ukázky

Bílá lvice

169 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 919 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 92 > >>