Nejprodávanější e-knihy - březen 2015

Hry na dětské tábory - 20%
Kniha obsahuje náměty pro zábavné činnosti s dětmi na letních táborech, dále pro aktivity organizovaných skupin dětí v zájmových kroužcích a oddílech, inspiraci v ní najdou všichni, kdo hledají zajímavé tipy pro aktivní náplň volného času dětí.
Ukázky

Hry na dětské tábory

229 Kč
183 Kč
Hry pro dospělé - 20%
Publikace naší přední sociální psycholožky prezentuje hry, kterých lze využít k výcviku a rozvoji sociálních dovedností. Kniha je koncipována jako sborník interakčních her a her pro rozvoj skupiny, úvodní kapitola poskytuje nezbytný teoretický vhled do da
Ukázky

Hry pro dospělé

144 Kč
115 Kč
Infekce ledvin a močových cest - 20%
Infekce močových cest (IMC) a jejich racionální léčba představují nejčastější léčebně diagnostický problém především praktických lékařů a pediatrů. Je uvedena i speciální tematika IMC u nemocných se selháním funkce ledvin léčených dialýzou.
Ukázky

Infekce ledvin a močových cest

251 Kč
201 Kč
Krize - 20%
Krize je psychologický, ale i sociologický fenomén, v monografii zkušeného autorského týmu je proto věnována pozornost nejen krizi jedince, ale také krizi rodiny a společnosti. Publikace navazuje na úspěšný titul Krizová intervence pro praxi.
Ukázky

Krize

135 Kč
108 Kč
Manažerské kompetence - 20%
Rozvoj manažerských způsobilostí patří ke klíčovým nástrojům řízení lidských zdrojů pro dosahování strategických cílů firmy.
Ukázky

Manažerské kompetence

203 Kč
162 Kč
Manuál obranné střelby - 20%
Pro všechny z vás, v jejichž životě hraje zbraň významnější úlohu, přinášíme jedinečnou publikaci, která vám pomůže dosáhnout takové úrovně znalostí a dovedností, aby zbraň co nejlépe posloužila účelu, pro který jste si ji pořídili.
Ukázky

Manuál obranné střelby

220 Kč
176 Kč
Orientační hry nejen do přírody - 20%
Kniha je určená všem, kteří se chystají hrát nebo organizovat orientační hry a hříčky, a také těm, kteří chtějí zpestřit dětem školní vyučování, kurz, školu v přírodě či tábor.
Ukázky

Orientační hry nejen do přírody

149 Kč
119 Kč
Řízení podle kompetencí - 20%
Špičkoví konzultanti a lektoři ukazují manažerům, kde začít cestu za vybudováním úspěšné firmy, jakou strategii zvolit, jak řešit vzniklé obtíže a učit se z vlastních výsledků.
Ukázky

Řízení podle kompetencí

212 Kč
170 Kč
Vnitrofiremní komunikace - 20%
Komunikují spolu účelně jednotlivá oddělení vaši firmy? Kdo odpovídá za interní komunikaci? Neprobíhá komunikace jednosměrně? Fungují zpětné vazby? Nevzniká napětí?
Ukázky

Vnitrofiremní komunikace

135 Kč
108 Kč
Bezpečnost malých počítačových sítí - 20%
Kniha je vítaným pomocníkem především pro neprofesionální správce malých počítačových sítí, které seznámí se zabezpečením dat před jejich zneužitím standardními prostředky operačního systému. Popisuje práci s operačními systémy Windows 2000 a Windows XP.
Ukázky

Bezpečnost malých počítačových sítí

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 901 - 910 z 923 položek
<< < 1 .. 89 90 91 92 93 > >>