Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2015

Šmodrcha

Takhle příšerně pomotaného a mrzoutského mluvícího kočičáka si musí zamilovat snad úplně každý!

Ukázky

Šmodrcha

224 Kč
Tanečník
První flotila Aliance admirála Gearyho přežila cestu do neznámé části galaxie a objevila při tom dvě nové mimozemské rasy – nové nepřátele, ale také možné spojence.

Tanečník

260 Kč
Usagi Yojimbo 23: Most slz
Potulný život je často plný samoty, a Miyamoto Usagi je na cestách už velmi dlouho. Na jedné z nich potká Mayumi, která touží po novém životě mimo rodnou vesnici a přesvědčí Usagiho, aby ji vzal s sebou.

Usagi Yojimbo 23: Most slz

260 Kč
Vegetariánské orgie
(1x)
Vegetariánské orgie obsahují originální recepty vytvořené prestižním šéfkuchařem Zdeňkem Střížkem, který je proslulý svým neotřelým přístupem k vaření a svou kreativitou. Jídla jsou doprovázena nápoji, které se zaměřují na povzbuzení smyslů a mozku.

Vegetariánské orgie

243 Kč
Velikonoční tvoření
V knížce najdete podrobné návody na vytvoření jarních a velikonočních okras, věnců, přání a doplňků pro velikonoční stolování. A samozřejmě i mnoho způsobů nezbytného zdobení kraslic.

Velikonoční tvoření

179 Kč
Vývoj vybraných ošetřovatelských postupů
Monografie je výstupem kvalitativního výzkumného šetření a představuje vývoj vybraných ošetřovatelských postupů v interních oborech od druhé poloviny devatenáctého století až po současnost.

Vývoj vybraných ošetřovatelských postupů

215 Kč
Zimní oběť - 51%
(3x)
První díl kriminální série Monse Kallentofta, "nového krále skandinávské detektivky".

Zimní oběť

183 Kč
89 Kč
Zlatý řez 37
Tématem 37. čísla Zlatého řezu je modernita a s ní spojené otázky - co znamenala pro architekturu, jak se v architektuře projevovala a co z ní dnes zbývá.

Zlatý řez 37

135 Kč
Zpověď? Ne!
Je zpověď pro vás frustrující záležitostí? Anebo nevíte, co vlastně máte při vyznání hříchů říct? Jak se dívá na zpovídání kněz a proč ještě stále stojí před vánočními či velikonočními svátky u zpovědnic fronty?

Zpověď? Ne!

124 Kč
Život podle Jonesových
Hra Život podle Jonesových má jednoduchou expozici: manželé Bob a Jennifer Jonesovi se setkávají se svými novými sousedy Johnem a Pony Jonesovými. Postupně vyjde najevo, že mají společného víc než jenom příjmení.

Život podle Jonesových

134 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>