Nejprodávanější tituly - duben 2015
cestování

Turismus a veřejná správa - 20%
Publikace se jako první na našem trhu uceleně zabývá rolí a možnostmi veřejné správy v oblasti turismu v ČR, a to v kontextu reformy veřejné správy a členství České republiky v Evropské unii.
cestování
Ukázky

Turismus a veřejná správa

237 Kč
190 Kč
Brdy - část Hřebeny - 11%
Dekorativní kreslená mapa Marko Čermáka, kreslíře Rychlých šípů.
cestování

Brdy - část Hřebeny

35 Kč
31 Kč
Karlštejnsko : mapa - 11%
Dekorativní kreslená mapa Karlštejnska a okolí od Berouna po Řevnice, od Mořiny po Liteň v měřítku 1:25 000 kreslíře Marko Čermáka.
cestování

Karlštejnsko : mapa

35 Kč
31 Kč
Střední Berounka : vodácko-tábornická mapa - 11%
Dekorativní vodácko-tábornická mapa střední Berounky a okolí v oblasti od Skryjí přes Křivoklát, Zbečno až k Berounu v měřítku 1:45 000 od kreslíře Marko Čermáka.
cestování

Střední Berounka : vodácko-tábornická mapa

35 Kč
31 Kč
Dobrodružství české rodiny v Austrálii - 20%
V říjnu 1980 jsme se vydali s manželem a třemi dětmi do míst odkud nebylo v té době návratu. Byl to kontinent na druhém konci světa o němž jsme takřka nic nevěděli.
cestování
Ukázky

Dobrodružství české rodiny v Austrálii

95 Kč
76 Kč
Když padají manga
Dvacetiletý Vojtěch Bílý strávil jeden školní rok jako učitel-dobrovolník na karmelitánské misii ve Středoafrické republice (SAR). Po jeho příjezdu zde vypukla občanská válka mezi muslimskými okupanty a původním křesťanským obyvatelstvem.
cestování

Když padají manga

89 Kč
Marocké království - 10%
(1x)
Stručný přehled dějin včetně chronologického výčtu nejdůležitějších historických dat do roku 2015, informace o historických městech, o architektonických památkách, o přírodě a marockém horpodářství.
cestování

Marocké království

59 Kč
53 Kč
Poselství slaměného klobouku

Cesta panenským pralesem peruánské Amazonie, setkání se šamanem, nocování u porodní báby. Majestátní Andy a magické Machu Picchu. Tisíce kilometrů po dálnici. Bolivijský venkov, chilské a argentinské vinice. Paraguayská pohostinnost.

cestování

Poselství slaměného klobouku

375 Kč
Francie - 11%

Tento průvodce se věnuje oblastem Alsasko, Burgundsko a Provence. Popisuje nejenom zajímavé trasy křižující tyto kouzelné oblasti, ale také přináší postřehy z jejich historie.

cestování

Francie

89 Kč
79 Kč
Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie - 11%
Vydejte se s námi do Podyjí, do kraje na pomezí Moravy a Dolních Rakous, kde na prosluněných svazích zraje víno a četné hrady a zámky připomínají dávnou historii.
cestování

Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 58 položek
1 2 3 .. 6 > >>