Nejprodávanější tituly - duben 2015
hudba

Visací zámek - 6%
Příběh rockové skupiny, která je skromná, ale nejlepší.
hudba

Visací zámek

211 Kč
198 Kč
No Future! - 11%
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
318 Kč
Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina - 11%
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
hudba

Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina

449 Kč
399 Kč
Eponym - 11%
Eponym se jmenuje koktejl, umíchaný principálem a hudebníkem Vlastimilem Třešňákem. Smíchal tři netradiční ženské hlasy (Martina Menšíková, Natálie Řehořová a Pavla Stránská) a přimixoval extrakt prvotřídních, převážně jazzových muzikantů.
hudba

Eponym

261 Kč
232 Kč
Česká hudební avantgarda - 11%
Jedná se o popularizující hudebně historickou práci, typu kdysi velmi vyhledávaného Světa orchestru Mirko Očadlíka.
hudba

Česká hudební avantgarda

250 Kč
222 Kč
Back Beat
V Anglii v šedesátých létech se stalo něco, co v dějinách hudby nemá obdobu - vznikl hudební žánr, který pohltil celý svět, ovlivnil myšlení miliónů lidí, módu, poezii, malířství umění vůbec.
hudba

Back Beat

359 Kč
Boj o českou moderní hudbu (1900–1939) - 11%
U počátků české moderní hudby stály dvě velké osobnosti, Bedřich Smetana dílem skladatelským a Otakar Hostinský činností vědeckou a kritickou.
hudba

Boj o českou moderní hudbu (1900–1939)

189 Kč
168 Kč
Semafor...léta šedesátá - 20%
Soubor shrnuje první desetiletí existence divadla Semafor na gramofonových deskách a bude tak objevem pro znalce, odborníky, nadšené příznivce Semaforu, ale i ty, kteří se s tvorbou dvou geniálních autorů, Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra teprve seznamují.
hudba
Ukázky

Semafor...léta šedesátá

799 Kč
639 Kč
Výtvarné umění a hudba - 11%
Předkládaná kniha - v současnosti u nás jediná tohoto zaměření - je bohatě vybavena barevnými reprodukcemi výtvarných děl a notovými příklady. Její nezbytnou součástí je CD se zvukovými ukázkami a digitální variantou obrazových ukázek v textu.
hudba

Výtvarné umění a hudba

387 Kč
344 Kč
Život a dílo - 20%
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
hudba
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>