Nejprodávanější e-knihy - duben 2015
ostatní

Básník - 20%
(8x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Autor se stal laureátem knižní Ceny Josefa Škvoreckého.
ostatní
Ukázky

Básník

299 Kč
239 Kč
Flashky - 20%
(3x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
ostatní
Ukázky

Flashky

158 Kč
126 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
ostatní
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Tichý dech - 20%
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
ostatní
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
119 Kč
Geronimo. Paměti náčelníka Apačů - 20%
(2x)
Dobroudružství života snad nejznámějšího indiánského náčelníka Geronimo - čtyřicet let nelítostného boje za právo svobodně žít, dvacet let válečného zajetí v rezervaci.
ostatní
Ukázky

Geronimo. Paměti náčelníka Apačů

121 Kč
97 Kč
O čem básník ví - 20%
Obsáhlý soubor esejů, úvah, komentářů, vzpomínkových textů a rozhovorů obsahuje významné eseje o poezii (Mácha, Shakespeare, Kollár), studie a úvahy o divadle, dramatu, scénografii a komentáře k vlastním hrám, texty o výtvarnících a fotografech...
ostatní
Ukázky

O čem básník ví

248 Kč
198 Kč
Šití tašek, kabelek a doplňků - 20%
(1x)
Návody od české autorky na šití překrásných a praktických tašek, kabelek a doplňků. Představte si ten pocit, když se vás někdo zeptá, odkud máte tu novou báječnou kabelku, a vy bez mrknutí oka odpovíte: „To je moje práce."
ostatní
Ukázky

Šití tašek, kabelek a doplňků

299 Kč
239 Kč
Trénink je rozhovor, ve kterém má i váš pes co říct - 20%
(6x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
ostatní
Ukázky

Trénink je rozhovor, ve kterém má i váš pes co říct

249 Kč
199 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
ostatní
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Případ Pavlína - 20%
(4x)

Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.

ostatní
Ukázky

Případ Pavlína

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 117 položek
1 2 3 .. 12 > >>