Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2015

Vojna a mír
Román Vojna a mír (napsáno v letech 1863-69, vydáno v roce 1869) je čtyřdílná románová epopej, hlavní dílo ruského spisovatele Lva Nikolajeviče Tolstého (1828-1910), jedno z největších a nejslavnějších děl světové literatury. Audiokniha.
Ukázky

Vojna a mír

254 Kč
Chvála pohybu
M. Horníček se vlastním osobitým projevem se autor svěřuje se svými problémy, postřehy a poznáními v oboru dopravy a dopravování se.
Ukázky

Chvála pohybu

149 Kč
Rytíři krále Artuše
Téměř půldruhého tisíciletí uplynulo od doby, kdy neznámý král Artuš hájil Británii proti vetřelcům. Jeho jméno se proměnilo v legendu rytířství. Audiokniha v podání O. Brouseka st., M.Táborského, D.Syslové a D.Novotného.
Ukázky

Rytíři krále Artuše

179 Kč
Mach a Šebestová
Dva inteligentní žáci třetí třídy Mach se Šebestovou dostanou darem za dobrý skutek kouzelné sluchátko, které plní každé přání. To je výchozí stav, ze kterého vyšel Miloš Macourek při tvorbě jednoho ze svých nejúspěšnějších scénářů k oblíbenému večerníčku.
Ukázky

Mach a Šebestová

69 Kč
Neuvěřitelné příběhy žáků Kopyta a Mňouka
Příběh slavné dvojky, Kopyta a Mňouka, kterou vymyslel Miloslav Švandrlík, do podoby audioknihy namluvili Pavel Liška a Tomáš Matonoha.
Ukázky

Neuvěřitelné příběhy žáků Kopyta a Mňouka

169 Kč
Umění milovat
(1x)
Audioverzi klasického díla, jehož autorem je Publius Ovidius Naso. Čte Miloš Kopecký a Irena Kačírková.
Ukázky

Umění milovat

99 Kč
Klasika před školou
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
Muži v offsidu
Humoristický román Karla Poláčka patří k těm nejzábavnějším a zároveň nejpřívětivějším dílům české literatury. Potěchu v něm naleznou všichni, nejen příznivci fotbalu, protože v centru dění je úsměvný milostný příběh hlavního hrdiny Emana Habáska.
Ukázky

Muži v offsidu

269 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 198 položek
<< < 1 .. 18 19 20