Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2015

Proč obrazy nepotřebují názvy
(3x)
Kolik je na světě originálů, co všechno změnil černý čtverec a proč by někdo kradl pisoár? Na takové a mnohé další otázky nabízí odpověď tato vizuálně hravá kniha o moderním umění s napínavým detektivním příběhem v komiksové podobě.
Ukázky

Proč obrazy nepotřebují názvy

356 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
Ukázky

Básník

377 Kč
Mlýn na mumie
(19x)
Mystický gastronomicko pornografický thriller nás přenese do roku 1866.
Ukázky

Mlýn na mumie

269 Kč
Ztráty a nálezy
(1x)
Náhoda svede dohromady malou Millie, které se ztratila maminka, podivínskou protivnou Agathu a staříka Karla, prchajícího z domova důchodců. Společně se vydávají na cestu napříč Austrálií, aby Milliinu maminku našli. Nalézají však ještě něco jiného.
Ukázky

Ztráty a nálezy

254 Kč
Kvítek karmínový a bílý
(9x)
„Jistěže můj syn chodí za děvkami – kdyby nechodil, měl bych strach o jeho zdraví,“ prohlásil kdysi Charles Dickens. A není se čemu divit, ve viktoriánském Londýně připadala jedna prostitutka na dvanáct dospělých mužů.
Ukázky

Kvítek karmínový a bílý

406 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Skotsko po česku
(1x)

Knihou procházejí města i příroda, lidé a zvířata, jídla a nápoje, dějiny i současnost.

Ukázky

Skotsko po česku

253 Kč
Lumpové a beránci
(18x)
Je tu něco znepokojivého v dnešní společnosti. Krize stíhá krizi, svět velkých peněz se otřásá. A dva svérázní manželé s úžasem zjišťují, že pod povrchem je všechno jinak, než se na první pohled zdá…
Ukázky

Lumpové a beránci

293 Kč
Pátá žena
(1x)
Komisař Wallander stojí proti vrahovi, s jakým se ještě nesetkal.

Pátá žena

305 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.

Mým marodům

203 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>