Nejprodávanější tituly - duben 2015
ostatní

Děti, které přežily Mengeleho - 11%
(3x)
Evě Mozes bylo deset let, když byla se svou rodinou poslána do Osvětimi. Zatímco její rodiče a dvě starší sestry byli posláni do plynových komor, Evu a její dvojče Miriam si vybral coby pokusné objekty muž, který byl znám jako Anděl smrti.
ostatní

Děti, které přežily Mengeleho

251 Kč
223 Kč
Heinrich Himmler - 11%
Ukázky z nedávno objevené korespondence manželů Himmlerových doplněné záznamy z kapesního kalendáře Heinricha Himmlera a z deníků jeho ženy a dcery. Zdánlivě nevinné dopisy mají výjimečnou historickou hodnotu.
ostatní
Ukázky

Heinrich Himmler

296 Kč
263 Kč
Jan Saudek - Svobodný, ženatý, rozvedený, vdovec - 11%

Život jako bestseller – syrová zpověď světově proslulého českého fotografa. Autorská kniha, ilustrovaná černobílými fotografiemi z počátků Saudkovy tvorby, podává neotřelý pohled na umělcův život a lidi, kteří jím prošli.

ostatní

Jan Saudek - Svobodný, ženatý, rozvedený, vdovec

224 Kč
199 Kč
Šití tašek, kabelek a doplňků - 20%
(1x)
Návody od české autorky na šití překrásných a praktických tašek, kabelek a doplňků. Představte si ten pocit, když se vás někdo zeptá, odkud máte tu novou báječnou kabelku, a vy bez mrknutí oka odpovíte: „To je moje práce."
ostatní
Ukázky

Šití tašek, kabelek a doplňků

299 Kč
239 Kč
25 let poté - 11%
Čtyři čeští státníci, čtyři rozhovory, čtyři unikátní pohledy na novodobé dějiny. Kniha rozhovorů s Václavem Klausem, Petrem Pithartem, Pavlem Rychetským a Milošem Zemanem vychází při příležitosti 25. výročí sametové revoluce v Československu.
ostatní

25 let poté

234 Kč
208 Kč
Případ Václava Talicha - 11%
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
ostatní

Případ Václava Talicha

206 Kč
183 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
ostatní

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Jan Hus - 6%
(2x)
Svižným způsobem napsaný životopis českého reformátora, jenž, ač ponořen ve středověku, v mnohém předstihl svoji dobu, je knihou o společenské imaginaci v čase krize víry a nahromaděného společenského přetlaku.
ostatní
Ukázky

Jan Hus

423 Kč
398 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
ostatní
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
ostatní

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 547 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 55 > >>