Nejprodávanější tituly - květen 2015
esoterika a astrologie

Petr Chobot, já a sny - 11%
(1x)

Pokračování nevšedního příběhu dvou lidí, dvou bytostí, odehrávajícího se už nejenom ve sféře astrální, ale nyní s větší intenzitou i v realitě fyzické.

esoterika a astrologie

Petr Chobot, já a sny

162 Kč
144 Kč
Kameny a hvězdy - 11%
(1x)
Tuto knihu můžeme číst jako jeden ze způsobů, jak se dívat na kosmický aspekt české krajiny, jak slučovat nebe a zemi. Tyto záležitosti musely být dobře známy chudým lidem mezi pravěkem a barokem, kteří v krajině žili celé generace a záviseli na ní.
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy

314 Kč
279 Kč
Kdo se bojí smrti? - 11%
(3x)
Setkání se smrtí. Mnoho otázek a snaha o odpovědi. Kdo jsi? Jak vypadá druhý svět?
esoterika a astrologie

Kdo se bojí smrti?

293 Kč
260 Kč
Zelený drak, karmínový lev - 11%
(1x)
Tuto knihu můžete číst několika způsoby: jako historický román, odehrávající se za vlády Rudolfa II. v Praze, jehož hlavními hrdiny jsou alchymisti Dee a Kelly nebo jako dobrodružnou fantasy. Nebo jako... Na to už přijdete při čtení sami.
esoterika a astrologie

Zelený drak, karmínový lev

287 Kč
255 Kč
Cesta ke zdraví - 11%
Ve třetí knize ruského autora Michaila Tombaka Cesta ke zdraví ( v češtině vyšly rovněž knihy Je možné žít 150 let? a Vyléčit nevyléčitelné) nenajdete žádné příkazy nebo zákazy.
esoterika a astrologie

Cesta ke zdraví

214 Kč
190 Kč
Minulými životy k uzdravení - 11%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
esoterika a astrologie

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
159 Kč
Souvislosti - 11%
Poznejte souvislosti a stanete se tím největším kouzelníkem, kouzelníkem souvislostí, kouzelníkem a pánem svého života...
esoterika a astrologie

Souvislosti

135 Kč
120 Kč
Požádej a je ti dáno - 11%
Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.
esoterika a astrologie

Požádej a je ti dáno

314 Kč
279 Kč
Alchymie a lékařství - 11%
V knize Alchymie a lékařství autor popisuje alchymii jako ucelený kosmogenetický systém a staví ji do kontrastu s moderní fyzikální chemii coby vědeckou disciplínou.
esoterika a astrologie

Alchymie a lékařství

267 Kč
238 Kč
Wicca: První zasvěcení - 20%
(1x)
Kniha je stručným průvodcem základů moderního čarodějnictví, které vychází z pohanských kořenů. Jádro knihy tvoří autentická výpověď o čarodějnickém výcviku a o zasvěcení do tradice Wicca.
esoterika a astrologie
Ukázky

Wicca: První zasvěcení

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 66 položek
1 2 3 .. 7 > >>