Nejprodávanější tituly - květen 2015
hudba

Hudba, která si neříká Krautrock
(2x)
Německo bylo na přelomu šedesátých a sedmdesátých let líhní umělců, kteří z hledačských pozic navždy změnili tvář rocku, elektronické hudby i popu.
hudba
Ukázky

Hudba, která si neříká Krautrock

266 Kč
Kdo je ten chlap?
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
hudba

Kdo je ten chlap?

403 Kč
Těžkej nářez
(2x)
Řada profilů hudebníků, u nichž autor hledal odpověď na otázku, jací jsou ve skutečnosti.
hudba

Těžkej nářez

322 Kč
Petr píše :-)
Soubor dosavadních příspěvků z facebookového profilu kapely Mňága a Žďorp, doplněný o starší blogy, dosud nezveřejněné příspěvky, podrobný popis čínského dobrodružství z roku 2014 a kapelové i osobní barevné fotografie.
hudba

Petr píše :-)

269 Kč
Pravdivý příběh Plastic People
Kniha shrnující všechny autorovy texty o legendární undergroundové skupině je doprovozena množstvím unikátních fotografií B. Holomíčka, O. Němce, J. Ságla a Abbé Libánského.
hudba

Pravdivý příběh Plastic People

377 Kč
Můj Janáček
(1x)
V tomto svazku jsou shromážděny tři Kunderovy texty o Janáčkovi, které vznikly ve Francii mezi rokem 1991 a 2004.
hudba

Můj Janáček

149 Kč
Eponym
Eponym se jmenuje koktejl, umíchaný principálem a hudebníkem Vlastimilem Třešňákem. Smíchal tři netradiční ženské hlasy (Martina Menšíková, Natálie Řehořová a Pavla Stránská) a přimixoval extrakt prvotřídních, převážně jazzových muzikantů.
hudba

Eponym

261 Kč
Free Jazz Trio
(1x)
Kniha odkrývá charakter českého jazzu před rokem 1989 prostřednictvím unikátního zástupce domácí scény - souboru Free Jazz Trio.
hudba

Free Jazz Trio

252 Kč
Lůzr frendly
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.
hudba

Lůzr frendly

225 Kč
Příběhy písní 3
První dvě části trilogie Příběhy písní vyšly v letech 2009 a 2011. Také ve třetím díle se Michal Bystrov vydává po stopách skladeb, na jejichž původní smysl, osudy či autory se dávno zapomnělo.
hudba

Příběhy písní 3

315 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 33 položek
1 2 3 4 > >>