Nejprodávanější tituly - květen 2015
dívčí romány

Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
dívčí romány

Jaro

239 Kč
224 Kč
Molly & Zuza - 11%
(1x)
Autorská kniha Molly & Zuza mladé ilustrátorky a spisovatelky Klary Persson se ve Švédsku stala Knihou roku 2012 a současně nejlepším debutem ve své kategorii. Vyprávění o dvojčatech spojených copy je příběhem vzájemného pouta.
dívčí romány

Molly & Zuza

241 Kč
214 Kč
Darcy Burdocková - 6%
Darcy Burdocková, desetiletá hrdinka půvabné a mimořádně svěží knížky Laury Dockrillové, se v mnohém podobá své stvořitelce. S okouzlením a nekonečnou představivostí objevuje svět kolem sebe, v každodenní všednosti nachází výjimečnost.
dívčí romány
Ukázky

Darcy Burdocková

211 Kč
198 Kč
Brenda Veliká - 20%
(5x)
Brendě je šestnáct, je tlustá, ve škole je outsider a o kvalitách jejího společenského života svědčí fakt, že na Facebooku má čtyři přátele – autistického bratrance a tři amatérské korejské stepaře, které zná jen díky YouTube.
dívčí romány
Ukázky

Brenda Veliká

149 Kč
119 Kč
Ve znamení Štíra - 64%
(2x)
Strhující román s působivou tajemnou atmosférou vystavěný na skotské, irské a manské mytologii.
dívčí romány

Ve znamení Štíra

278 Kč
99 Kč
Řekni, jsem krásná? - 11%

Čtvrtý díl volně navazuje na předchozí díly: obálky Kluci, škola a další šílenosti, Moje džíny jsou fakt děsný, Radši už nic nedělej.

dívčí romány

Řekni, jsem krásná?

107 Kč
95 Kč
Zapomnění - 6%
Román jehož hrdinkou je mladá London Laneová. Každé ráno ve 4:33 se její mozek restartuje a všechny její vzpomínky na uplynulých 24 hodin zmizí. Ale zároveň vidí do budoucnosti. Zkrátka: London si události pamatuje tak dlouho, dokud se nestanou...
dívčí romány

Zapomnění

168 Kč
158 Kč