Nejprodávanější audioknihy ke stažení - květen 2015

Střet králů
(2x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.
Ukázky

Střet králů

399 Kč
Volání kukačky
(13x)
Vzrušující detektivní román J. K. Rowlingové, napsaný pod pseudonymem Robert Galbraith.
Ukázky

Volání kukačky

299 Kč
Rok v Provenci
(3x)
Rok v Provenci je první částí volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Chronologicky popisuje rok jednoho Brita, který se rozhodl přestěhovat do malé vesnice v malebné francouzské oblasti Provence.
Ukázky

Rok v Provenci

219 Kč
Dobře utajené housle
Knihu Dobře utajené housle napsal Miroslav Horníček v roce 1967 a načetl o čtyři roky později. Pro psaný i mluvený projev autora a interpreta v jedné osobě je typický, příznačný a propojující kultivovaný a ironický humor.
Ukázky

Dobře utajené housle

139 Kč
Bílá lvice
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

Ukázky

Bílá lvice

299 Kč
Devatero pohádek
Karel Čapek psal pohádky jednotlivě, a trochu v jiném pořadí, než potom vyšly v knize: Devatero pohádek plus jedna od Josefa Čapka jako přívažek. Jako první napsal Velkou kočičí pohádku...
Ukázky

Devatero pohádek

179 Kč
K2 - 8611 metrů
Strhující příběh Josefa Rakoncaje, dlouhá léta jediného muže na světě, který zdolal K2 dvakrát, čte Miroslav Táborský. Autoři Josef Rakoncaj, Miloň Jasanský. Režie: Roman Štolpa.
Ukázky

K2 - 8611 metrů

290 Kč
Pád Cařihradu
(2x)
Kniha slavného autora líčí dobytí kdysi největšího města světa, posledního přímého pokračovatele římské říše.
Ukázky

Pád Cařihradu

299 Kč
Po strništi bos
(8x)
Audikniha autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl.
Ukázky

Po strništi bos

199 Kč
Mycelium I.: Jantarové oči
(5x)

Velkolepá audio adaptace v podání 9 herců! Sarkastický Lucas Hildebrandt bojuje se smrtelnou chorobou a hledá protiváhu moci fanatických Össeanů, na jejichž mimozemské technologii je lidstvo závislé.

Ukázky

Mycelium I.: Jantarové oči

333 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 226 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>