Nejprodávanější tituly - červen 2015
přírodní vědy

Co kdyby? - 11%
(2x)
Tato kniha od tvůrce veleoblíbeného webového komiksu xkcd vám nabízí překvapivé odpovědi na důležité otázky, na které vás nejspíš nikdy ani nenapadlo se zeptat.
přírodní vědy

Co kdyby?

449 Kč
399 Kč
Ptáci našich zahrad - 11%
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
přírodní vědy

Ptáci našich zahrad

269 Kč
239 Kč
Vesmír v kostce - 6%
(4x)
Bohatě ilustrované pokračování fenomenálního bestselleru Stručná historie času, v němž autor uvádí čtenáře do fascinujícího světa obecné relativity a kvantové mechaniky.
přírodní vědy

Vesmír v kostce

424 Kč
399 Kč
Evoluční tání aneb o původu rodů - 11%
Kniha volně navazuje na předchozí dílo Zamrzlá evoluce aneb Je to jinak, pane Darwin a představuje teorii zamrzlé evoluce poprvé v celé šíři.
přírodní vědy

Evoluční tání aneb o původu rodů

311 Kč
276 Kč
Calculus infinitesimalis. Pars prima - 11%
Tato první kniha o infinitesimálním kalkulu obsahuje jen základní poznatky z diferenciálního počtu reálných funkcí jedné proměnné, a to přibližně v rozsahu odpovídajícímu známému Úvodu do počtu diferenciálního.
přírodní vědy

Calculus infinitesimalis. Pars prima

158 Kč
140 Kč
Dýchat s ptáky - 11%
(2x)
Václav Cílek v této knize navazuje na předešlá díla (Krajiny vnitřní a vnější a Makom). Zabývá se znovu krajinou a místy, životním prostředím a klimatem.
přírodní vědy

Dýchat s ptáky

268 Kč
238 Kč
Stručnější historie času - 6%
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
přírodní vědy
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
318 Kč
Malá velká voda - 11%

Všechno, co potřebujete vědět o vodě na svém pozemku. První svazek edice permakulturních příruček Klíč k soběstačnosti. Na 84 stranách zde najdete koncentrované informace o zadržování a využívání vody na pozemcích.

přírodní vědy

Malá velká voda

207 Kč
184 Kč
Prostory geografie - 11%
Ambicí předkládané monografie je představit vybrané – v českém prostředí zatím nepříliš známé – teoretické perspektivy etablované především v posledních dvou desetiletích ve světové (především angloamerické) geografii.
přírodní vědy

Prostory geografie

324 Kč
288 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
přírodní vědy
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 50 položek
1 2 3 .. 5 > >>