Nejprodávanější tituly - červen 2015
počítače

Objektové programování - 20%
(1x)
Na rozdíl od ostatních publikací, věnovaných konkrétnímu jazyku a prostředí a trpících jejich omezeními, vás tato kniha naučí obecným pravidlům objektového designu, objektové analýzy, objektového programování - a objektového myšlení.
počítače
Ukázky

Objektové programování

223 Kč
178 Kč
Internetový marketing - 11%
Chcete přilákat nové kupující na e-shop či znát efektivitu svých marketingových akcí?
počítače

Internetový marketing

449 Kč
399 Kč
Microsoft Visual Basic Krok za krokem - 11%
Naučte se rychle vyvíjet programy pro Windows a vytvářejte působivé aplikace pro tento moderní operační systém. Příručka, kterou držíte v ruce, je osvědčeným zdrojem informací díky prověřenému výkladu krokovými postupy.
počítače

Microsoft Visual Basic Krok za krokem

629 Kč
559 Kč
První kroky s internetem - 20%
Ani začátečníci už se nemusí bát internetu, ale používat jej ke své plné spokojenosti. Komunikujte se svou rodinou a vyhledávejte informace, které vás zajímají. Jednoduchá příručka vás to naučí srozumitelně a bez zbytečných složitých termínů.
počítače
Ukázky

První kroky s internetem

135 Kč
108 Kč
Zakletá říše - 11%
Stalo se to v minulosti už mnohokrát. Profitující firma, tahoun oboru, s odchodem svého zakladatele ztrácí dech a padá ke dnu. Je to i případ Apple? Yukari I. Kaneová, novinářka dříve působící například ve Wall Street Journal, je přesvědčená, že ano.
počítače

Zakletá říše

171 Kč
152 Kč
Adobe Photoshop CS6 - 20%
S touto knihou se naučíte pracovat s programem Adobe Photoshop CS6 rychleji a efektivněji, než jste kdykoli předtím doufali.
počítače
Ukázky

Adobe Photoshop CS6

339 Kč
271 Kč
Excel 2013 - 20%
Kniha vás seznámí s novým prostředím Excelu a provede vás od nejjednodušších úprav pracovního prostředí (listu, dokumentu, buňky) přes zadávání vzorců do buněk až po vytváření jednoduchých tabulek, jejich formátování a úpravy.
počítače
Ukázky

Excel 2013

135 Kč
108 Kč
BIM projektování v ArchiCADu - 20%
V učebnici je popsána tvorba jednoduchého objektu rodinného domu včetně projektové dokumentace. Pro jeho tvorbu autoři využívají jak obecných 3D modelovacích prvků, tak i výrobků od konkrétních dodavatelů stavebních komponent.
počítače
Ukázky

BIM projektování v ArchiCADu

314 Kč
251 Kč
Internetový marketing s YouTube - 6%
Dokážete své výrobky a služby prodat pomocí videa na největším světovém videoportálu? K zahájení marketingu a přilákání nových zákazníků vám postačí nízkonákladové video a úspěšná marketingová strategie. Tento průvodce vás vybaví obojím.
počítače

Internetový marketing s YouTube

339 Kč
319 Kč
Tvorba informačních systémů - 14%
Publikace uznávaných autorů shrnuje současné poznání v oblasti analýzy a návrhu podnikových informačních systémů.
počítače

Tvorba informačních systémů

370 Kč
318 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>