Nejprodávanější tituly - červen 2015
diety

Zhubněte jednou provždy 1 - 11%
(1x)
Jak jednoduchý systém pomáhá dosáhnout sílu, zdraví a vitalitu na celý život
diety

Zhubněte jednou provždy 1

269 Kč
239 Kč
Hubnutí bez diet a cvičení - 20%
(2x)
Martina Králíčková ví, jak na to. Přitom diety nedrží. Nejí ani nízkotučné potraviny. Jí klidně i večer. Někdy hřeší. Dá si koláč, čokoládu, klobásu nebo smažené brambůrky. A přesto je štíhlá. Její jednoduchá pravidla vám ušetří spoustu trápení s dietami.
diety
Ukázky

Hubnutí bez diet a cvičení

175 Kč
140 Kč
Klinická dietologie - 20%
Kolektiv autorů je složen jak z lékařů, tak sester - známých dietetologů. Publikace podává komplexní pohled na tu oblast medicíny, která je nedílnou součástí léčby, ale která bývá často přecházena či opomíjena.
diety
Ukázky

Klinická dietologie

722 Kč
578 Kč
Dieta pro vášnivé megajedlíky - 11%
Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti!Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání! Jak na to vám radí Lenka Holas Kořínková v dosud nejkomplexnější práci o systému hubnutí metodou S.P.L.K.!
diety

Dieta pro vášnivé megajedlíky

251 Kč
223 Kč
Bezlepková dieta - 11%
Kuchařka zaměřená na bezlepkovou dietu přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Moderní recepty dietní sestry jsou doplněné radou lékaře.
diety

Bezlepková dieta

133 Kč
118 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - 20%
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
diety
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
63 Kč