Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červen 2015
beletrie

Stopařův průvodce galaxií
(19x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
beletrie
Ukázky

Stopařův průvodce galaxií

199 Kč
Devatero pohádek - 20%
Karel Čapek psal pohádky jednotlivě, a trochu v jiném pořadí, než potom vyšly v knize: Devatero pohádek plus jedna od Josefa Čapka jako přívažek. Jako první napsal Velkou kočičí pohádku...
beletrie
Ukázky

Devatero pohádek

179 Kč
143 Kč
Hedvábník - 20%
(6x)
Hedvábník, druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhující a příběh, který vychází nyní v audioknize.
beletrie
Ukázky

Hedvábník

299 Kč
239 Kč
Policie - 20%
(4x)
Na místech, kde byli v minulosti spáchány dosud neobjasněné zločiny, jsou nalezeni zavraždění jejich dřívější vyšetřovatelé a to stejným způsobem, jakým byly usmrceny původní oběti.
beletrie
Ukázky

Policie

339 Kč
271 Kč
Příběh kriminálního rady - 20%
(1x)
Když se řekne kriminální rada, všem se jistě vybaví tvář dobromyslného, kulaťoučkého rady Vacátka. Kriminální rada Heumann je však z úplně jiného těsta – přísný, rezervovaný muž s myšlením chladnějším a racionálnějším, než bychom očekávali.
beletrie
Ukázky

Příběh kriminálního rady

249 Kč
199 Kč
Zaklínač - Bouřková sezóna - 20%
(1x)
Zaklínač Geralt. Muž, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami. Mutant, který má za úkol zabíjet nepřirozené bytosti. Používá magická znamení, kouzelné lektvary a chloubu každého zaklínače – dva meče.
beletrie
Ukázky

Zaklínač - Bouřková sezóna

299 Kč
239 Kč
Cesta do středu země. Děti kapitána Granta. Hvězdy Jihu - 11%
(1x)
Převod literatury do zvukové podoby je ve všech třech realizacích do té míry kongeniální, že souznění s původní předlouhou účinek na posluchačovu fantazii dokonale umocňuje!
beletrie
Ukázky

Cesta do středu země. Děti kapitána Granta. Hvězdy Jihu

179 Kč
159 Kč
Hra o trůny - 20%
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá boj.
beletrie
Ukázky

Hra o trůny

399 Kč
319 Kč
Mrtvá šelma - 20%
Detektivka od legendy české fantastiky Jiřího W. Procházky a Kláry Smolíkové, oblíbené autorky populárně naučných knih pro děti. Autorská dvojice spojila své síly a čtenáře tedy čeká napětí, akce, svérázný humor i promyšlený příběh.
beletrie
Ukázky

Mrtvá šelma

249 Kč
199 Kč
Poslední Laponec - 20%
(2x)
Nejlepší francouzská detektivka roku 2013 ověnčená dalšími 20 literárními cenami
beletrie
Ukázky

Poslední Laponec

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 196 položek
1 2 3 .. 20 > >>