Nejprodávanější tituly - červen 2015
detektivky

Dívka, která kopla do vosího hnízda - 11%
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
279 Kč
Podfuk na Korsice - 6%
(1x)
Podfuk na Korsice, volné pokračování knih Podfuk jako víno a Podfuk v Marseille, je ryzím potěšením v provensálském stylu, při jehož čtení se vám budou sbíhat sliny v ústech a zároveň se budete skvostně bavit. Peter Mayle je opět ve výborné formě ...
detektivky

Podfuk na Korsice

161 Kč
151 Kč
Příběh kriminálního rady - 20%
(1x)
Když se řekne kriminální rada, všem se jistě vybaví tvář dobromyslného, kulaťoučkého rady Vacátka. Kriminální rada Heumann je však z úplně jiného těsta – přísný, rezervovaný muž s myšlením chladnějším a racionálnějším, než bychom očekávali.
detektivky
Ukázky

Příběh kriminálního rady

249 Kč
199 Kč
Přišla z moře - 58%
(10x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
detektivky
Ukázky

Přišla z moře

238 Kč
99 Kč
Lovci hlav - 11%
(9x)
Ve svém dalším románu autor bestselleru Nemesis uvádí na scénu nového hrdinu.
detektivky
Ukázky

Lovci hlav

359 Kč
319 Kč
Pentagram - 11%
(6x)
V Oslu řádí sériový vrah a kromě obětí za sebou nechává symboly pěticípé hvězdy – pentagramu.
detektivky

Pentagram

449 Kč
399 Kč
Ďáblův sluha - 11%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
detektivky

Ďáblův sluha

314 Kč
279 Kč
Smrt ve Vratislavi - 11%
Vyslanec českého krále jedná ve Slezsku, ale zmizí a nikdo netuší, co se mohlo stát. Protože jde o ožehavou diplomatickou misi, je třeba postupovat taktně...
detektivky

Smrt ve Vratislavi

314 Kč
279 Kč
Muž bez psa
(5x)
Prosinec v Kymlinge. Členové Hermanssonovy rodiny se scházejí, aby oslavili dohromady stopětileté výročí – otec Karl-Erik slaví 65 a nejstarší dcera Ebba 40 let. Nic se ale nedaří tak, jak to bylo naplánováno.
detektivky
Ukázky

Muž bez psa

199 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 11%
(7x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou.
detektivky

Muži, kteří nenávidí ženy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 127 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>