Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2015

Pohádky z Krakonošovy zahrádky
Tyto nádherné poudačky, vyprávěnky, či jednoduše pohádky se odehrávají v dobách již dávno minulých, kdy ještě člouječí pokolení bylo s přírodou spjato.

Pohádky z Krakonošovy zahrádky

224 Kč
Přízrak
(7x)
Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací do Norska, aby se ujal téměř uzavřené vraždy mezi feťáky – údajným pachatelem má totiž být Oleg, potomek jeho femme fatale Ráchel, kterého měl rád jako vlastního syna.

Přízrak

314 Kč
Setkání s andělem
Víte o tom, že andělé neustále hlídají naše kroky? Ponechávají nám však svobodnou vůli. Nezasahují nám do života dokud je o to nepožádáme. Pokud poprosíme o pomoc, vždy ji dostaneme.

Setkání s andělem

351 Kč
Živočichopis
Jestliže patříte mezi fanoušky Macha a Šebestové a jejich utrženého sluchátka, nesmí vám chybět ani naše pohádkové příběhy Miloše Macourka v neopakovatelném podání Petra Nárožného.

Živočichopis

224 Kč
Cesta na jitřní
(1x)
Výběr z Čepových próz sleduje sice částečně autorův vlastní výbor povídek, který vyšel v roce 1944 s názvem Sestra úzkost, byl ale především veden subjektivně. Audio CD MP3

Cesta na jitřní

161 Kč
Čarodějné pohádky
Znamenité vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselé i strašidelné, uvěřitelné i neuvěřitelné.

Čarodějné pohádky

242 Kč
Hypnotizér
(10x)
Za pseudonymem Lars Kepler se skrývají manželé, renomovaní a úspěšní švédští spisovatelé Alexandra Coelho Ahndorilová (1966) a Alexander Ahndoril (1967). Své síly spojili s cílem napsat originální kriminální román, sérii knih, které přinesou nové prvky do

Hypnotizér

314 Kč
Magický prazdroj

Zrodil se mág tak mocný, že proti němu jsou ostatní mágové jen varietní hudlaři, a sama jeho existence přivede Zěmeplochu na pokraj panmagické války.

Magický prazdroj

449 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.

Netopýr

296 Kč
Norské dřevo
(8x)
Exotika, milostné vztahy, nespoutaný sex, studentský život, ale také studentské bouře na konci 60 let v Tokiu, – to vše lze v románu Norské dřevo nalézt.

Norské dřevo

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 69 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>