Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2015

Za barevným sklem - 6%
(1x)
Příběh dospívání výrazného umělce, zasazený do kouzelné atmosféry starých Dejvic a Hanspaulky. Čtou Ondřej Vetchý a Ivan Hlas.
S autorovou hudbou a písničkami (Pod oknem, Franceska, Všechno bude krásný, Miláčku, vrať se!) Režie Dimitrij Dudík.

Za barevným sklem

198 Kč
186 Kč
Koule
(2x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.

Koule

89 Kč
Jánošíci s těžkou hlavou
(1x)
Audio podoba česko-slovenského bestselleru, který je patrně prvním seriózním průřezem života našich sousedů na Slovensku od cestopisů Boženy Němcové vydaných daných před 150 lety.

Jánošíci s těžkou hlavou

83 Kč
Listy M. Jana Husa - 11%
70 listů (latinské v překladu Bohumila Ryby) českého reformátora čte Jiří Hanák. K dispozici na CD ve formátu mp3.

Listy M. Jana Husa

206 Kč
183 Kč
Spratek - 11%
(3x)
Skutečný příběh šestileté Sheily, která se dostane do speciální třídy pro děti s poruchami chování čte Simona Babčáková .

Spratek

404 Kč
359 Kč
Vraždy v ulici Morgue - 5%
V interpretaci Jiřího Langmajera je Poeovo napínavé vyprávění, jež se vzápětí změní v dobrodružství ducha, skutečným posluchačským zážitkem.

Vraždy v ulici Morgue

167 Kč
158 Kč
Ostře sledované vlaky - 6%
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.

Ostře sledované vlaky

198 Kč
186 Kč
Zavěste, prosím, volá Semafor - 6%
Sestřih záznamu dvou pořadů Divadla Semafor potěší nejen pamětníky, kteří si pod jmény účinkujících osobností vybaví okamžitě důvěrně známé tváře z televizní obrazovky a z jeviště. Pořad Zavěste prosím, volá Semafor sestavil Miloslav Šimek.

Zavěste, prosím, volá Semafor

198 Kč
186 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 68 položek
<< < 1 .. 5 6 7