Nejprodávanější tituly - srpen 2015
erotika

Hra v masce
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
erotika
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
Vášnivý svůdník - 11%
Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on.
erotika

Vášnivý svůdník

331 Kč
294 Kč
Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody - 11%
(7x)
Třetí díl erotického románu, který se stal světovým bestsellerem. Anastasia a Christian mají vše - lásku, vášeň i bohatství. Ale Anastasia tuší, že udržení lásky před ně bude klást výzvy, které si zatím neumí nebo nechce představit.
erotika

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody

404 Kč
359 Kč
Norské dřevo - 11%
(8x)
V románu nejvýznamnějšího japonského spisovatele současnosti se skrývá fantastický, romantický i tragický milostný příběh.
erotika

Norské dřevo

323 Kč
287 Kč
swingeři.cz - 20%
Už jste zažili vzrušující plánování, složité domlouvání a někdy i příjemné zakončení swingers párty? Pak se při čtení této knihy, psané s autorce vlastním humorným nadhledem, zaručeně pobavíte.
erotika
Ukázky

swingeři.cz

195 Kč
156 Kč
Leonora a Klementina - 20%
Tři kapitoly z Filozofického románu věhlasného a celou svou tvorbou značně rozporuplného francouzského spisovatele a filozofa, předchůdce prokletých básníků a surrealistů. Ctnostné dívky ve spárech spodiny společnosti a zvrhlé inkvizice.
erotika
Ukázky

Leonora a Klementina

49 Kč
39 Kč
Smlouva s osudem - 11%

Ve třetím pokračování oslaví Eva s Adamem šesté výročí svatby. Spalující vášeň mezi nimi už dávno opadla a nahradila ji rutina a stereotyp.

erotika

Smlouva s osudem

251 Kč
223 Kč
Fifty Shades Darker - Padesát odstínů temnoty - 11%
(8x)
Druhý díl erotického románu o temných touhách v každém z nás.
erotika
Ukázky

Fifty Shades Darker - Padesát odstínů temnoty

404 Kč
359 Kč
Superpérák - 11%
(5x)
Superpérák je nekompromisní, brutální a vtipný ponor do hlubin frustrované duše; inspiruje se estetikou francouzských avantgardních komiksů, postmoderní filozofií, náboženským hnutím New Age a japonskou pornografií.
erotika
Ukázky

Superpérák

206 Kč
183 Kč
Hříšné vášně - 20%
Hříšné vášně, dílo neznámého autora, pojednávají o skupině mladých aristokratů obojího pohlaví, kteří tráví kratochvilný čas na návštěvě u markýze v loveckém zámečku.
erotika
Ukázky

Hříšné vášně

50 Kč
40 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>