Nejprodávanější audioknihy ke stažení - srpen 2015
umění

Pravdivý příběh Plastic People - 6%
Strhující, věrné i pitoreskní vyprávění o letech, kdy působil jako manažer soustavně perzekvované skupiny The Plastic People Of The Universe, napsal básník, publicista a kunsthistorik Ivan Martin Jirous na přelomu let 1980-1981.
umění
Ukázky

Pravdivý příběh Plastic People

169 Kč
159 Kč
Klasika před školou - 20%
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
umění
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
239 Kč
Nebojte se klasiky!Kouzelná flétna - 20%
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
umění
Ukázky

Nebojte se klasiky!Kouzelná flétna

199 Kč
159 Kč
Hurvínkova abeceda slušného chování - 20%
(1x)
Hurvínek je kluk neposeda, ale slušně se chovat musí taky. Klasické podání Miloše Kirschnera na této audioknize vás poučí o zásadách slušného chování.
umění
Ukázky

Hurvínkova abeceda slušného chování

99 Kč
79 Kč
Hurvínkovy přírodozpytné výlety - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Miloše Kirschnera, Heleny Štáchové a dalších.
umění
Ukázky

Hurvínkovy přírodozpytné výlety

99 Kč
79 Kč
Povídky 6. - 20%
Záznam veřejné nahrávky dalších sedmi povídek autorské dvojice Šimek, Grossmann je šestým, předposledním dílem zvukového zpracování jejich knižních textů, kt
umění
Ukázky

Povídky 6.

99 Kč
79 Kč
Povídky 7. - 20%
Povídky slavné dvojice Miloslav Šimek, Jiří Grossmann na této audioknizečte Jiří Krampol.
umění
Ukázky

Povídky 7.

69 Kč
55 Kč
Vánoce u Spejblů - 20%
(1x)
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Miloše Kirschnera, Heleny Štáchové a Miroslava Černého.
umění
Ukázky

Vánoce u Spejblů

99 Kč
79 Kč
Jan Werich a Miroslav Horníček na Kampě
Šest setkání s povídáním o Voskovcovi, Osvobozeném divadle i o životě a jako bonus společné setkání s Jiřím Suchým v pořadu Gramotingltanglu.
umění
Ukázky

Jan Werich a Miroslav Horníček na Kampě

127 Kč
Jan Werich (ne)známý - 20%
Na našem výběru zvukových záznamů s Janem Werichem představujeme málo známé, či téměř úplně neznámé nahrávky z let šedesátých, kdy Werich ukončil práci v divadle. Mnoho ze snímků, které v té době s Janem Werichem vznikly, dosáhlo nesmrtelné proslulosti.
umění
Ukázky

Jan Werich (ne)známý

69 Kč
55 Kč