Nejprodávanější tituly - srpen 2015
právo

Farmaceutické právo - 11%
Publikace je zaměřena na problematiku farmaceutického práva. Obsahuje především důkladnou analýzu problematických oblastí regulace léčivých přípravků a zdravotnických prostředků, a to jak z hlediska legislativního, tak interpretačního a následně i ap
právo

Farmaceutické právo

441 Kč
392 Kč
Městské právo ve střední Evropě
Soubor statí nazvaný Městská práva v Čechách a ve střední Evropě přináší nový pohled na současnou problematiku městského práva v právněhistorické vědě.
právo

Městské právo ve střední Evropě

135 Kč
Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem k 1. 1. 2015 - 11%
Tento tradiční ucelený soubor komentovaného zákoníku práce a dalších bezmála 40 základních právních předpisů z oblasti pracovního práva připravil osvědčený tým autorů.
právo

Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem k 1. 1. 2015

863 Kč
767 Kč
Nový občanský zákoník úplně pro všechny
Získejte ucelený přehled novinek, které přináší nový občanský zákoník! Srozumitelně a jasně pro každého občana - neprávníka!
právo

Nový občanský zákoník úplně pro všechny

134 Kč
Jak skončit pracovní poměr - 20%
Publikace provádí čtenáře problematikou a provazuje aplikaci nového zákoníku práce v těchto ustanoveních s běžnou personální praxí.
právo
Ukázky

Jak skončit pracovní poměr

203 Kč
162 Kč
Proces s protektorátní vládou - 11%
Publikace analyzuje z právního a politologického hlediska poválečný proces s protektorátní vládou. V úvodu rozebírá politickou a společenskou situaci, za níž se proces konal, a hodnotí právní normy, na jejichž základě byla sestavena žaloba.
právo

Proces s protektorátní vládou

216 Kč
192 Kč
Telemarketing v praxi - 11%
Jediný český průvodce profesionální telefonickou komunikací je určen manažerům klientských center (call center), telefonním operátorům, pracovníkům vymáhajícím pohledávky či prodejcům.
právo

Telemarketing v praxi

224 Kč
199 Kč