Nejprodávanější tituly - srpen 2015
záhady a otazníky

Templáři a tajemství Kryštofa Kolumba - 20%
(1x)
Odkud pocházelo zlato řádu templářů? Jaký byl vztah mezi loďstvem templářů a pověstnými piráty Karibiku? Proč španělská královna Izabela Kastilská věnovala Kolumbovi takovou důvěru a tolik peněz k námořním plavbám?...
záhady a otazníky
Ukázky

Templáři a tajemství Kryštofa Kolumba

280 Kč
224 Kč
Věda o symbolech - 11%
Základní a dnes již klasické dílo známého autora týkající se obecných i antropologických předpokladů symboliky a jejích proměn a funkcí.
záhady a otazníky

Věda o symbolech

288 Kč
256 Kč
Vatikán - 20%
Říká se, že je zahalený tajemstvím - nejmenší stát na světě s obrovským vlivem. Zájem široké veřejnosti se ještě zvýšil poté, co byl na Svatý stolec zvolen německý papež.
záhady a otazníky
Ukázky

Vatikán

135 Kč
108 Kč
Podivná úmrtí - 20%
Dozvíte se jak to bylo se smrtí Mozarta, Havlíčka Borovského, Jana Lucemburského, Giacoma Casanovy, Jana Roháče z Dubé, ale i Aloise Rašína a mnoha dalších.
záhady a otazníky
Ukázky

Podivná úmrtí

139 Kč
111 Kč
Ruce pryč od této knihy - 11%
(1x)
Máte-li pocit, že se světem, v němž žijeme, není něco v pořádku, zajímáte se o jeho poslední tajemství a toužíte se to dozvědět přímo od života – je to VAŠE kniha!
záhady a otazníky

Ruce pryč od této knihy

387 Kč
344 Kč
Příbytky filosofů 1,2 - 11%
Dvoudílný spis navazující na proslulé Tajemství katedrál, napsal Fulcanelli poté, co konečně provedl zdařilou transmutaci. S množstvím černobílých a barevných ilustrací.
záhady a otazníky

Příbytky filosofů 1,2

389 Kč
346 Kč