Nejprodávanější e-knihy - srpen 2015
romantika

Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Božský cizinec - 20%
(3x)

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika
Ukázky

Božský cizinec

198 Kč
158 Kč
Druhá tvář - 20%
Victorie Riceová bývala veselou a bezstarostnou dívkou. Její pohádkový život však skončil ze dne na den. Když jí bylo čtrnáct let, měla autonehodu, při které její rodiče Jeff a Susan zemřeli. Ona přežila, ale upadla na dva roky do kómatu.
romantika
Ukázky

Druhá tvář

89 Kč
71 Kč
Chceš-li s mužem býti...musíš s ním i výti....

Příběh o nešťastném manželství, z něhož zdánlivě není úniku. Salome se provdá za Adama, ďábelsky přitažlivého muže, z velké lásky, sotva oslaví osmnácté narozeniny. Ukáže se ale, že Adam je nespolehlivý, nedokáže si udržet ani zaměstnání...

romantika
Ukázky

Chceš-li s mužem býti...musíš s ním i výti....

169 Kč
Zoufalé touhy - 20%
(2x)
Ve třiceti svobodná, bez přítele, s nadváhou a s matkou na krku, to je noční můra každé ženy. Hrdinka Marie touží zoufale po změně. Netuší však, jak nebezpečné může být, když se touhy konečně naplní.
romantika
Ukázky

Zoufalé touhy

89 Kč
71 Kč
Osudy žen - 20%
Tato kniha nám ukazuje zcela jiný pohled na osudy žen, které žijí mezi námi, a přesto je pojí zcela výjimečné životní zkušenosti. Deset vybraných žen nám odhaluje svoje postoje a přibližuje mnohdy velmi dramatické zážitky.
romantika
Ukázky

Osudy žen

69 Kč
55 Kč
Jak zabít manžela - 20%
(1x)
Příběh o ženách, které všechno nemají, zato všechno dělají.
romantika
Ukázky

Jak zabít manžela

149 Kč
119 Kč
Nejvyšší čas na lásku - 20%
(2x)
Je ji přes třicet a vede dvojí život. Ten první je každodenní stereotyp, starost o domácnost, o děti a manžela. Tak trochu nuda. Za to ten druhý! Tam je Dana vášnivá a smyslná milenka, která má neuvěřitelnou fantazii.
romantika
Ukázky

Nejvyšší čas na lásku

69 Kč
55 Kč
Odvážným (ženám) patří svět - 20%
Chcete žít nudně a nesamostatně, nebo se raději vydáte na dobrodružnou pouť životem? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ!
romantika
Ukázky

Odvážným (ženám) patří svět

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>