Nejprodávanější hudba - srpen 2015

Jiná doba
Album Jiná doba spojuje hudbu dvou století. Jan Burian přizval ke spolupráci na své nové autorské desce třináct známých producentů a hudebníků české alternativní scény mladé a střední generace.

Jiná doba

261 Kč
Relax – Dech, brána života

Řízená relaxační technika jóganidra pro hluboké léčení sebe sama… přináší systematické uvolnění těla a hluboké zklidnění mysli, rozpouští stres a přebytečná napěti v těle.

Relax – Dech, brána života

135 Kč
Divoký ticho Žižkova
Čtvrté album pražské folkrockové skupiny Hromosvod Divoký ticho Žižkova nabízí čtrnáct různobarevných nahrávek ozdobených řadou výjimečných hostů (mj. Petr Janda, Kamil Střihavka, Vladimír Merta).

Divoký ticho Žižkova

261 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
Průlet Vesmírem
Všichni jsme přišli z hvězd. Každý má na nebi svoji hvězdu, a proto, když je nám smutno, díváme se na oblohu, a říkáme si: „Já chci už jít domů,” nebo „tam je můj domov.”

Průlet Vesmírem

351 Kč
Relax – Tělo jako strom

Řízená relaxační cvičení pro uvolnění těla, dechu a mysli… patří k velmi oblíbeným formám fyzických a mentálních cvičení, která preventivně uvolňují napětí v těle a mysli.

Relax – Tělo jako strom

135 Kč
Rozhledna
Rozhledna je třetí řadové album písničkáře Petra Linharta, dříve člena kapel Majerovy brzdové tabulky a Čp. 8., muže inspirovaného krajinami a jejich příběhy.

Rozhledna

261 Kč
Lali cvičí jógu
Hudební CD Lali cvičí jógu vychází ze stejnojmenné velmi úspěšné knihy, která děti zábavnou a srozumitelnou formou učí základní cviky jógy.

Lali cvičí jógu

224 Kč
Chit Chat  2 Class Audio CDs
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd ZŠ, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.

Chit Chat 2 Class Audio CDs

666 Kč