Nejprodávanější e-knihy - srpen 2015
umění

Jedlíci čokolády
(1x)
Iniciační pouť tří sester za láskou, hra vyhlášená v Cenách Alfreda Radoka nejlepší hrou roku 2011.
umění
Ukázky

Jedlíci čokolády

59 Kč
O duchovnosti v umění
Autor (jedna z největších postav moderního výtvarného umění) v knize rozvíjí myšlenky - výsledky pozorování a pocitů z období několika let na počátku 20. století.
umění
Ukázky

O duchovnosti v umění

139 Kč
Štukatérství
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
umění
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
Historické omítky
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
umění
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
Kovářství
Všichni zájemci o klasické rukodělné řemeslo se dozví v této zajímavé publikaci mnoho nových informací o historii zpracování železa a kovářství zejména v českých zemích a o současných trendech v tomto krásném oboru.
umění
Ukázky

Kovářství

161 Kč
Pletení ze slámy
Publikace pro zájemce o lidové tradice, výrobu a rukodělné techniky přináší popis technik pletení ze slámy názorným způsobem tak, aby se její základy mohl naučit každý. Obsahuje velmi krátký, ale zajímavý pohled do historie používání slámy.
umění
Ukázky

Pletení ze slámy

118 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2