Nejprodávanější e-knihy - srpen 2015

Červenka
(18x)
Harry Hole pátrá nejdříve po špičkové pušce, určené ke spáchání atentátu a následně po vrahovi válečného veterána. Zatímco stopy vedou do minulosti, vrah si připravuje scénu pro svůj závěrečný výstup.
Ukázky

Červenka

299 Kč
Aristokratka ve varu
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
Švábi
(30x)
V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. V Oslu na ministerstvu zahraničí vypuká panika...
Ukázky

Švábi

339 Kč
Hypnotizér
(20x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.
Ukázky

Hypnotizér

299 Kč
Spasitel
(35x)
Harry Hole řeší další případ. Nájemný vrah dokončil svůj úkol, ale následně zjišťuje, že zastřelil nesprávného muže. Zadanou práci je třeba dokončit stůj co stůj. Harry musí ochránit skutečnou oběť a chytit zabijáka co nejdříve.
Ukázky

Spasitel

199 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy
(14x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

199 Kč
Dokonalý život
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
Konec světa
(3x)
Deset povídek, deset přesných popisů deseti situací, deset prožitků, které se odehrávají uprostřed magických 90. let.
Ukázky

Konec světa

189 Kč
Šógunova dcera
Autorka Laura Joh Rowlandová nás opět uchvátí mistrně vykreslenou atmosférou dávného Japonska, dvorských intrik a třesku samurajských mečů. A nechybí ani špetka tajemna a mystiky, protože ne všichni nepřátelé nutně musejí být z masa a kostí.
Ukázky

Šógunova dcera

280 Kč
Písečný muž
(19x)
Čtvrtý krimi román série s komisařem Joonou Linnou. Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu.
Ukázky

Písečný muž

249 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>