Nejprodávanější tituly - srpen 2015

Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Roky pod psa - 6%
(3x)
Příběh patnáctiletého australského kluka s širokým srdcem a praštěnými nápady je dojemný a zábavný zároveň a Zusak opět nezůstává nic dlužen své pověsti výjimečného vypravěče.
Ukázky

Roky pod psa

168 Kč
158 Kč
Romové a stereotypy - 12%
Text publikace přináší bližší pohled na složitou interkulturní problematiku, z níž získané stereotypy vycházejí jako kumulativní archivy většinou negativně zpracovaných zkušeností s druhými.

Romové a stereotypy

95 Kč
84 Kč
Rošťák Bertík – Bacilyyy! - 11%
Již devátá knížka s třemi příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!

Rošťák Bertík – Bacilyyy!

178 Kč
158 Kč
Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky - 11%
(2x)
Knížka obsahuje 30 originálních říkanek doprovázených jednoduchými pohybovými hříčkami. Kniha je plná barevných ilustrací na motivy z říkanek a je určena rodičům dětí do tří let.

Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky

89 Kč
79 Kč
Sbohem, plínky!
Kniha přináší velmi přehledný a srozumitelný soubor postupů a odpovědí na otázku, kdy a jak u dítěte začít s nácvikem na nočník.

Sbohem, plínky!

89 Kč
Scénografie mluví - 11%
Text publikace doprovází fotografie, návrhy, půdorysy a technická schémata, jejichž cílem není vždy text doslova ilustrovat, ale také vytvořit další, vizuální vrstvu příběhu o scénografii Josefa Svobody, která má vlastní vývoj a rytmus.

Scénografie mluví

441 Kč
392 Kč
Sebraný spis - 11%
Soubor prozaických textů básníka i výtvarníka Milana Krupy, člena ostravské skupiny Přirození, připravil k vydání jeho přítel a kurátor Vladislav Holec, který do knihy zahrnul autorovy práce publikované v různých literárních časopisech.

Sebraný spis

179 Kč
159 Kč
Sedmiramenný svícen / Legenda Emöke - 11%
(1x)
V celém díle Josefa Škvoreckého, plném komických zápletek lidské marnosti, zaznívá bolestný tón ztracené generace, která předčasně dospěla za války, toužila po světě bez ideologie, bez reglementace, bez násilí.

Sedmiramenný svícen / Legenda Emöke

197 Kč
175 Kč
Sex není zadarmo - 6%
(3x)

Chester je unaven ze vztahů s ženami, a po dalším rozchodu se rozhodne nezkoušet znovu najít pevný vztah s jinou dívkou. Sex mu ovšem schází......

Ukázky

Sex není zadarmo

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>